Slika nije pronađena

Dečki obično govore da su djevojke komplicirane, ali mi mislimo da je upravo suprotno. U nastavku saznajte koje signale šalju dečki koji žele da ti napraviš prvi potez.

Dejtanje je puno teže za djevojke, nego za muškarce. Evo i zašto: društvo nam obično nalaže da trebamo čekati da nam se dečki prvi jave i onda čekamo i čekamo, samo da bi na kraju saznale kako je naš simpa već našao drugu curu. Ili je ona našla njega. U svakom slučaju, normalno je da ponekad želimo uzeti stvar u svoje ruke i inicirati razgovor i flert, ali prvo trebamo dobiti određene signale da će naše zavođenje uroditi plodom. U nastavku ti otkrivamo 5 malih signala koje dečki šalju kada im se sviđaš i kada žele da im se javiš.

1. Uživo se ponaša drugačije
Najbolji način da procijeniš čeka li tvoja simpa da mu se ti javiš jest da prvo procijeniš njegovo ponašanje kada se vidite uživo. Stavi se u njegovu kožu: ako ti se netko zaista sviđa, možda ćeš se osjećati sramežljivo ili neugodno u njegovoj blizini. To se događa jer se obično emocionalno vežemo za naše simpatije pa ne znamo kako se trebamo ponašati kada ih vidimo. Osim toga, stalo nam je do njihovog mišljenja pa se želimo predstaviti u najboljem svjetlu. Ponekad to znači kako neki dečki glume 'facu' i pokušavaju biti cool u blizini osobe ljepšeg spola kako bi ih impresionirali, a neki dečki su jednostavno povučeni i sramežljivi u blizini djevojke koja im se sviđa. Kako god bilo, ako se dečko ponaša drugačije kada je u tvojem društvu i kada je samo s prijateljima, to znači da si mu na neki način posebna.

2. Lajka sve tvoje objave
Postoji mnogo razloga zašto bi dečko čekao da djevojka napravi prvi potez. Primjerice, možda se zaista želi javiti, ali ne zna što bi rekao. U ovom slučaju, pokazat će da mu se sviđaš tako što će biti tvoj najveći fan na društvenim mrežama. Ako gleda svaki story i lajka svaku fotku, time pokazuje da razmišlja o tebi. Osim toga, ako se tvoja simpa nalazi na vrhu liste online frendova, to je način na koji ti algoritmi društvenih mreža pokazuju da je ta osoba često na tvom profilu.

3. Provodi puno vremena online
Evo zanimljive činjenice o muškom mozgu: dečki se vrlo brzo dosade.  Ako vidite da je često online, to vjerojatno znači da mu je jako dosadno i traži izvor zabave na internetu. Ako vidiš da je na mreži ili ako pored njegovog imena često stoji ona zelena točkica, to je savršena prilika da mu se prva javiš. Možda ćeš baš ti biti izvor zabave koji je tražio.

4. Druži se s puno dečkiju (i djevojka)
Stil života tvoje simpe mnogo toga otkriva o njegovoj osobnosti. Ako ima vrlo aktivni društveni život i puno obaveza i aktivnosti, obično je navikao na to da se njemu ljudi prvi javljaju. Zašto? Zato što takvi dečki obično ne provode puno vremena online i odlaze na društvene mreže samo kako bi odgovorili na poruke prijatelja. Ako tvoja simpa spada u ovu kategoriju, moraš biti svjesna da mu se možda javlja puno drugih djevojaka, stoga smisli poruku koja će ga zaintrigirati i motivirati na razgovor s tobom.

5. Uvijek je tu za tebe
Ovo je najupečatljiviji znak da čeka da mu se javiš. Prisjeti se svih dosadašnjih interakcija i zapitaj se par pitanja: Stavlja li obično tebe u centar svoje pozornosti? Odgovara li brzo na tvoje poruke? Je li uvijek spreman pomoći kada ti zatreba? Ako su odgovori na ova pitanja potvrdni, to definitivno znači da si mu bitna, ali je možda presramežljiv kako bi napravio prvi potez, pa ćeš možda morati preuzeti stvar u svoje ruke.

Foto: Shutterstock - Dusan Petkovic/Giphy

M.B.

Pogledajte još:

Jesi li mu stvarno samo frendica ili mu se SVIĐAŠ? Po ovim ćeš znakovima moći zaključiti kako gleda na tebe

Neće ni znati što ga je snašla i u tren oka će se zaljubiti: Psihološki trikovi kako se svidjeti nekome

Nauči čitati njegove male znakove ljubavi: 8 emotikona koje šalje kada mu se stvarno sviđaš

 

 

 

 

 

 

 

Dečki znakovi javljanje flert sviđaš mu se

Još vijesti