Slika nije pronađena

Koliko god se trudili negirati, imati prijatelja s povlasticama može biti teško. Iako želimo imati odnos bez emocija, većinom se jedna osoba u tom prijateljstvu zaljubi u drugu - uglavnom nesretno.

Nekada se odlučujemo za odnos `prijatelji s povlasticama` zato što mislimo da je bolje da imamo bilo kakav odnos sa simpom nego nikakav, ali tu i jest zamka - naša simpatija ne mora postati naš dečko.

Još više se razočaramo kada se u međuvremenu PSP zaljubi u neku curu s kojom bi zaista htio biti i s tim se teško mirimo.

Kako bi prepoznala na vrijeme je li tvoj PSP zaljubljen u drugu, ovo su znakovi:

Polako, ali sigurno te prestao zvati

Kada njegovi pozivi postanu sve rjeđi ili skroz prestanu, to je znak za uzbunu. Normalno, uvijek se može raditi o nekom drugom razlogu, primjerice ako nije najboljeg raspoloženja ili je previše zauzet. No, ako njegovo raspoloženje varira i odjednom se iz zainteresiranog dečka pretvori u santu leda to je znak da nešto nije u redu.

Zove te samo istim danom u tjednu

Ako te primjerice zove samo četvrtkom u 21 sat tada znaš da nešto nije u redu. To je možda dan kada nije s drugom curom s kojom pokušava ostvariti odnos...ovo možda zvuči okrutno, ali nije nemoguće.


Ne doživljava te na društvenim mrežama

Vrlo je važno kako se PSP javno ponaša prema tebi, a pod `javno ponašanje` možemo ubrojiti i društvene mreže. Razloga može biti više zašto ti nikada ne lajka fotku, ništa ne komentira i općenito ignorira tvoje postojanje na fejsu- prvi može biti taj da ne želi da itko drugi sazna o vašem odnosu. Drugi razlog može biti taj što želi ostaviti sve opcije otvorene i pokušati nešto s drugom curom koja ne smije znati za tebe.

Spomenuo ti je drugu curu

Bilo bi dobro da ti i PSP imate otvoren odnos te da ti kaže ako se viđa s nekom drugom curom ili ima takvu namjeru. Možda ti je i spomenuo neku curu, ali ti to nisi previše doživjela, a možda si trebala. Neki dečki neće biti iskreni i reći ti da mu se sviđa netko drugi i da bi htio imati nešto s tom osobom, ali trebali bi.


Nježnost pokazuje samo kada ste sami

Kada se PSP-u počne sviđati netko drugi neće ti pokazivati nježnost u javnosti. Nekada prijatelji s povlasticama znaju flertati uživo i drugi ljudi već otprilike znaju što se među njima događa. No, kada se osoba zaljubi u nekog drugog tada javno neće pokazivati privrženost nekom u koga nije zaljubljena. Ako barem malo ne flerta s tobom u javnosti to je već znak da nešto nije u redu.

Pita te za ljubavni savjet

Ovo je vrlo očit znak, ali mi cure se često znamo zavaravati i nadati se da će se PSP ipak zaljubiti u nas. Ako te pita za ljubavni savjet već trebaš znati da je zaljubljen u drugu i da te smatra samo prijateljicom.


Stalno te podsjeća na to da on ne želi ništa ozbiljno

Ako PSP promijeni svoje ponašanje zbog svojih osjećaja prema tebi- znat ćeš, ali...ako te on stalno podsjeća na to da ne želi ništa ozbiljno i da si mu ti tek prolazna zabava to je očit znak za uzbunu.

Čini se kao da on želi prekinuti vaš odnos

Vrijeme je da počneš vjerovati svojoj intuiciji i da shvatiš da ako ti se čini da nešto nije u redu, tada vjerojatno i nije. Većinom prijateljstva s povlasticama ne završavaju kao veze nego jedan od `prijatelja` samo nestane i odnos prestane. Ako imaš taj osjećaj, lako je moguće da je zaljubljen u drugu.





psp znakovi da je psp zaljubljen u drugu Prijatelji s povlasticama

Još vijesti