Slika nije pronađena

Nekada cure uđu u casual vezu ne zato što ju žele, nego zato što im se jako sviđa ta osoba i misle da će se tijekom vremena predomisliti, zaljubiti i htjeti nešto ozbiljnije. Nekada to upali, nekada ne.

Iako ste kao zajedno i viđate se, zapravo niste zajedno. Casual veze nisu za svakoga jer ti mogu vrlo lako slomiti srce. Puno cura ne želi ovakvu vezu, ali pristaje na nju jer je to jedini način da 'uhvate' tog dečka koji im se sviđa. Nekada čak i sami sebe uvjerimo da je to veza kakvu želimo, a onda nam se počnu pojavljivati osjećaji za tu osobu i evo problema. Casual veze su nekada samo to, casual, i nema šanse da postane nešto više. Ali nekada…nekada se dogodi da tu ipak ima nade i mogućnosti za nešto više. Ovih 9 znakova otkriva da postoje šanse da tvoja casual veza postane nešto ozbiljnije.

1.Počeli ste se čuti svaki dan i vidjeti po par puta tjedno
Iako je sve krenulo casual, nakon nekog vremena, razgovor se počeo razvijati i sada se čujete svaki dan – i nisi uvijek ti ta koja se javi ili koja pokrene neku temu. Čak ni vaše viđanje nije toliko 'casual' već počinje podsjećati na prave spojeve.

2.Rekao ti je da se ne viđa s nikim drugim
Niti da mu to nije u planu trenutno. Definitivno dobar znak!

3.Vaše dopisivanje nije samo dogovor oko toga kada ćete se vidjeti
Kada počnete voditi dublje razgovore, otkrivati jedno drugome sitnice koje su vam se dogodile tijekom dana…to je dobar znak za vaš odnos. Obično dopisivanje u casual vezama bude fokusirano na to kada ćete se vidjeti ili sekstanje. Sve više od toga je dobar znak.

par Ovo se ne može uljepšati: 7 znakova da se poigrava tvojim osjećajima - i ti mu to dopuštaš

4.Sjetio se tvog rođendana
I to ne samo da ti ga je čestitao, već ti je i kupio mali poklončić. Sigurno ne bi išao tako daleko da mu ne značiš ništa i da si samo neka cura s kojom se povremeno spetlja.

5.Ne svađate se
Nekim čudom uspijevate izbjeći velike svađe, možda tu i bude koja razmirica, ali to nikada ne preraste u svađu. Jedno za drugo radite kompromise, slušate se međusobno i donosite odluke zajedno. To je više nego što mnoge prave veze imaju.

6.Navela si ga da prestane s nekom lošom navikom koju je imao
Ili da počne s nekom novom dobrom. Ne bi imala tako veliki utjecaj na njega da mu nije stvarno stalo do tebe. Nitko se neće mijenjati zbog nekoga tko mu ne znači ništa.

7.Kliknuli ste
Jednostavno osjećaš da ste kliknuli. Priznao ti je već da mu se sviđaju neke stvari na tebi i da imaš osobine koje traži u curi.

8.Imate iste ili slične planove za budućnost
Ako ste uopće pričali o tome gdje se tko od vas vidi u budućnosti, i to je puno, a još ako se ti planovi poklapaju…

cura i dečko Pravila za casual veze: Ovih 7 se moraš držati ako ne želiš završiti sa slomljenim srcem

9.Njegovi prijatelji znaju za tebe
Možda ih još nisi upoznala, ali ti je rekao da im je pričao za tebe i znaju da se vas dvoje viđate. Neće se niti truditi obavijestiti prijatelje o tebi ako mu se ne sviđaš. Pogotovo je dobar znak ako ti više od jednom prizna da im je pričao o tebi. Ne pričaš drugima o nekome tko te nije oduševio.

casual veza Prijatelji s povlasticama ozbiljna veza ima li šanse ljubav

Još vijesti