Slika nije pronađena

Naravno da je svaki frajer koji te ostavi/povrijedi/ignorira kreten i da ga žešće hejtaš, ali ponekad je jednostavno u pitanju okej dečko kojemu se ne sviđaš ili se zaljubio u drugu. I to je okej.

Nije okej kad je frajer od početka grozan, samo ti ne želiš to vidjeti. Na portalu babe.net podijelili su tipove u nekoliko kategorija – možda si s nekima već imala susrete, a moguće je da ćeš se susresti sa svakim dok ne pronađeš onog pravog.

1. Sebični tip – onaj koji misli samo na sebe. Možda će ti poslati poruku, ali samo zato što njemu nešto treba. Reći će svima sve u facu, povrijediti te bez beda i neće se nikad ispričati. Na prvi pogled će ti se svidjeti jer ima stav, ali nema šanse da se možeš zamisliti s njim u vezi.


2. Podmukli frajer – on je u stanju lagati da mu se sviđaš, sve je divno i krasno i onda samo odjednom BAF – prekid. On ima cijelu strategiju i skrivene razloge zašto je s tobom, a od početka zna da mu je sve to samo zezancija. Možda najopasniji tip jer mu je lako za vjerovati i zavlači se pod kožu, ali će te povrijediti kao nitko nikad.


3. Onaj koji si previše dopušta – ovaj tip dečka misli da ima pravo ponašati se kao kreten i da ima pravo reći sve što misli. Obično su to neki 'popularni' tipovi koji misle da su iznad svih i da su svi tu samo da njima služe. On misli da ima pravo zvati te svojom curom i da ima pravo ne poslati ti poruku tri dana – jer može. Izbjegavaj takve likove.


4. Zbunjeni tip – on je drag, ali je jednostavno blentav. On neće odgovoriti na poruku ne zato što je prepreden nego zato što je iskreno zaboravio. Ali to stvarno možda iritirati nakon nekog vremena. Ne doživljava ljude oko sebe i iako ste se dogovorili za dejt on će otići s dečkima na nogomet. Bit će mu jer te zeznuo, ali to su dečki!! Ovaj tip nije toliko loš, ali trebaš imati opake živce.


Foto: Shutterstock

I.I.

Pročitajte još:

Savjeti za dečke - znakovi koji pokazuju sviđaš li joj se ili ne

Kad ne možeš više izdržati - želiš ga pozvati van, a ne znaš kako?

Kako postati najbolja u krevetu? Dečki na Redditu savjetovali kako do savršenog seksa

frajer tip tipovi

Još vijesti