Slika nije pronađena
Noćni izlasci super su prilika za upoznavanje nove ekipe, a između ostaloga i možda potencijalnog dečka. Ipak, trebaš znati da će te većina tipova koje sretneš odbiti.

Pogledaj o kakvim tipovima dečkiju je riječ, i to samo zato da bi ih ubuduće znala izbjegavati u širokom luku.

via GIPHY


1. Nasilnik
On misli da te smije pipkati, navlačiti i nagovarati te na piće bez problema. Ovakvog tip dečka vrlo često susrećemo u klubovima, a ujedno ih se i najteže riješiti.

2. Lik koji nema pojma o plesanju
Ne znamo gdje je on učio plesati, ali defo bi morao još poraditi na svom plesnom stilu. Iako se stvarno trudi i misli da ima dobre pokrete, ovaj tip se ustvari totalno blamira, a usput blamira i svu svoju ekipu.

via GIPHY


3. Promatrač
I dok su drugi dečki hrabri i bez problema prilaze, ovaj tip samo stoji sa strane i promatra svaki tvoj pokret. S obzirom na to da te gleda već cijelu noć, a ne prilazi, ostavlja dojam 'creepy' frajera.

4. Sramežljiv dečko
On ti se smješka cijelu noć, ali točno se skuži da nema šanse da ti priđe prvi. Iako je okej da dečko bude sramežljiv, u klubovima su ipak oni ti koji moraju prići curi koja im se sviđa, inače će priliku iskoristiti netko drugi.

5. Sin bogatog tate
On troši pare na skupa pića i časti pola ekipe, pa čak i one koje prvi put vidi. Ovaj tip dečka u klub je došao samo da se pokaže i, ako mu se posreći, pokupi neku curu.

via GIPHY


6. Onaj koji cijelu noć tipka po mobitelu
Ovaj tip dečka ponaša se kao polovica današnje omladine - umjesto da se zabavlja i komunicira s društvom, on radije stoji u kutu i cijelu večer tipka po mobitelu.

7. Tip koji samo želi nešto zbariti
On je u klub došao samo s jednom misijom - pronaći curu koju će zbariti. Njemu nije u interesu upoznati nekoga s kim će kliknuti i možda se upustiti u vezu, on traži curu 'za jednu noć'.

8. Dosadnjaković
Stalno se mota oko tebe, pokušava te smuvati na sve moguće načine i pleše uz tebe tako da izgleda kao da plešete zajedno. Jednom rječju - lik je dosadan, a ti ga se nikako ne možeš riješiti.

via GIPHY


9. Tip koji je duplo stariji od tebe
U svakom klubu nađe se onaj jedan 'starac' koji je duplo stariji od ostale ekipe, ali se svejedno pokušava uklopiti. Kao da to nije dovoljno grozno, onda se još muva oko mlađih cura i pokušava ih zavesti. Bljuv!

10. Zločesti dečko
On će uvijek prvi započeti neku frku, a najviše zbog toga što je malo previše popio. Ovaj zločesti dečko možda izgleda dobro, ali ti baš nije pametno s njim se petljati - postoje šanse da i ti nadrapaš zbog njega.

Foto: Unsplash/Giphy

D.Š.

Pročitaj još:

OMG Osam čudnih stvari koje dečki rade prije dejta, ali ne žele priznati

OMG 12 odvratnih stvari koje rade svi dečki, ali ne žele priznati

Ono kad cura uleti – dečki su nam otkrili s kakvom spikom im prilaze cure i s kakvim ishodom

tipovi Dečki izlasci

Još vijesti