Slika nije pronađena
S njima veza nikad neće imati budućnosti, a dejtanje s takvim dečkima samo će te izmoriti i naživcirati.

I da, mi jako dobro znamo da ne možeš birati u koga ćeš se zaljubiti, ali postoje neki tipovi dečki koje bi ipak morala izbjegavati i ne dejtati. Pogledaj o kojim se dečkima radi.

via GIPHY


1. Nezreli dečko
Ovaj dečko nikad neće ni tebe ni vašu vezu shvaćati ozbiljno. On je u duši još dijete i nezreli klinac koji razmišlja samo o druženju s frendovima i dobrim provodima, a ne o tome kako održavati uspješnu vezu s curom.

2. Dečko koji ne može biti vjeran
Neki dečki jednostavno nisu za vezu, bez obzira na to sviđala im se određena cura ili ne. Naime, za vezu se nekih stvari treba odreći, a ako to dečko nije spreman napraviti - neće moći biti u vezi. Osim toga, mnogim dečkima najveći je problem u vezi vjernost, a nevjeran dečko nikad nije 'boyfriend material'.

via GIPHY


3. Zločesti dečko
On je zgodan i simpatičan dečko, ali uvijek upada u nevolje? Da, valjda ti je jasno da je on zločesti dečko s kojim ćeš uvijek imati problema. Ovakvi tipovi dečki teško se mijenjaju pa sumnjamo da zločesti dečko ikad može postati bolji.

4. Umišljeni mamin sin
Ufff, ako si ikad imala priliku dejtati maminog sina, onda jako dobro znaš o čemu govorimo. Ovaj lik nije za vezu, najvažnije mu je što o njegovoj curi misli njegova mama, a njegovu umišljenost ne moramo ni spominjati. Definitivno dečko kojeg bi trebvala izbjegavati.

5. Dečko koji ne zna za pristojnost
Njemu su podrigavanje, puštanje vjetrova i nepranje ruku nakon wc-a sasvim okej? Hmm... Pa, postoji li veći turn off od nepristojnog dečka koji ne zna čak ni pred curom biti pristojan i ponašati se donekle u redu? Defo tip s kojim se ne isplati izlaziti, a pogotovo ulaziti u bilo kakvu ozbiljniju vezu.

via GIPHY

6. Plačljivko
Naravno da je okej da dečko povremeno zaplače, to samo pokazuje da ima srce i osjećaje. Ali, ne bi smio baš pretjerivati u tome. Ako on cmizdri svako malo, sigurno nije dečko s kojim bi imala uspješnu i sretnu vezu.

7. Lažljivac
Moramo li ovo uopće posebno objašnjavati?! Nitko ne voli ljude koji lažu, a pogotovo ne želimo da nam laže osoba s kojom smo u vezi. Ako i ti razmišljaš na takav način, onda je lažljivac definitivno tip dečka kojeg bi morala izbjegavati.

Foto: Shutterstock/Giphy

D.Š.

Pročitaj još:

Brutalna istina – 6 misli koje svakom dečku prolaze kroz glavu tijekom seksa, ali nikad neće priznati

Strogo zabranjeno! 10 stvari koje ni u ludilu ne smiješ napraviti prije dejta

OMG Jesu li cure 'programirane' da varaju u vezi? Znanost donosi odgovor

Dečki tipovi zanimljivosti

Još vijesti