Slika nije pronađena

Najnoviju ljestvicu najljepših lica svijeta napravio je TC Candler i proglasio najljepšeg frajera i najljepšu curu. To su Jason Momoa i Thylane Blondeau.



Ovo natjecanje je započelo 1990. i temelji se na prijedlozima javnosti. Riječ je o najraznolikijim facama iz raznih aspekata javnog života, a glasovanje o pobjedniku je bilo održano online, na društvenim mrežama.

Najviše glasova prikupili su upravo Jason i Thylane, a slijede ih neka puno poznatija lica... Na ljestvici najljepših ženskih lica svijeta na drugom mjestu se našla tajvanska glumica Chou Tzu-yu, na trećem izraelska manekenka Yael Shelbia. Novopečena supruga Nicka Jonasa, Priyanka Chopra zauzela je 47. mjesto, Gal Gadot a.k.a. 'Wonder Woman' 38. mjesto, a srpska YouTuberica i pjevačica, Marija Žeželj je zasjela na 63. mjesto i jedina je s našeg područja na TC Candlerovoj listi najljepših.


Ljestvicu najljepših cura možete pogledati u videu koji slijedi...


Na muškoj ljestvici, iza Jasona, slijede JungKook, pjevač K-pop boy benda BTS pa zatim britanski glumac Idris Elba. Od poznatih mlađih slavnih dečkiju, na šestom mjestu je Shawn Mendes, na 20. Harry Styles, na 42. Zac Efron, a na 87. Cole Sprouse.

Ljestvicu najljepših frajera možete pogledati u videu ispod...


A sad malo o pobjednicima...

Jason Momoa je glumac havajskog podrijetla, koji se proslavio ulogama Conana Barbarina i Khala Drogoa u seriji 'Igra prijestolja', a (žensku) javnost je naročito oduševio u ulozi Aquamana. Ima 39 godina i oženjen je 50-godišnjom Lisom Bonet koju poznajemo iz megapopularne serije 'The Cosby Show'. S njom ima i dvoje djece, 11-godišnju kćer Lolu i devetogodišnjeg sina Nakoa-Wolf.


Thylane Blondeau ima samo 17 godina, a već je postigla što nisu mnogi... Sa samo četiri godine nosila je modnu reviju Jean Paula Gaultiera, a dvije godine kasnije se pojavila na naslovnici časopisa Vogue Enfants i proglašena je najljepšom djevojčicom na svijetu. S deset godina je bila najmlađi model koji je ikada pozirao za Vogue Paris, a lansirala je i vlastitu liniju odjeće.


Foto: Instagram/YouTube

M.Z.

Provjeri još...

OMG Najljepša cura svijeta NE postoji – ali ovako bi mogla izgledati

SAY WHAT Celebritiji za koje znanost tvrdi da su najljepši ljudi na svijetu

170 tisuća tinejdžerica luduje za njim - je li ovo najljepši 12-godišnjak na svijetu?

Thylane Blondeau najljepša lica Jason Momoa frajer cura ljestvica tc candler

Još vijesti