Slika nije pronađena
Stvarno, stvarno, stvarno to želiš... Kako bi, uostalom, trebao/la pričati sa simpom ako nemaš broj? Sva sreća, mi znamo kako bezbolno i lako dobiti taj vrijedan broj mobitela.

Ključ za dobivanje broja moba je to da budeš siguran/na da imaš dobar razlog za tražiti taj broj. Tada si riješio/la sve svoje probleme. U nastavku možeš vidjeti koja su to pet pametna načina za dobivanje broja mobitela od tvoje simpe i želimo ti sreću!

1. Domaća zadaća

Ovaj je najočitiji, najlakši i najjednostavniji razlog za traženje broja od simpe. Ako ste u istom razredu možeš ga/ju tražiti broj mobitela u slučaju da dođe do hitne situacije vezane uz domaću zadaću. Ako ćeš morati kod zubara ili nećeš moći ići u školu jer si bolestan/na, onda možeš kontaktirati svoju simpu i biti u toku sa školom i domaćom zadaćom. A ako ćete morati skupa raditi na nekom projektu, onda tek imaš priliku tražiti broj kako bi se mogli dogovarati kad ćete se naći izvan škole da bi ispunili svoj školski zadatak.


via GIPHY


2. Izvannastavne aktivnosti

Toliko ti se sviđa tvoja simpa, ali vidiš ju/ga samo prije ili nakon škole u zboru, klubu matematičara, na debati ili možda idete na isti dodatni sat stranog jezika. Povezivanje s njom/njom se čini skoro pa nemogućim. Jednom kad ćete razgovarati onda ponudi svoj broj mobitelu u slučaju da mu/joj ikad zatreba prijevoz do doma jer ti ćeš bez problema užicati starce da voze i njega/nju kući. Super ideja zar ne.


via GIPHY


3. TV povezanost

Ti i tvoja simpa ste otkrili da dijelite nešto što je vrlo važno u današnjem životu tinejdžera – najdražu TV seriju. Zamolite ga/ju da vam sljedeći tjedan pošalje poruku kao podsjetnik da počinje serija jer inače ćeš biti uznemiren/a ako ju propustiš. To tvojoj simpi daje šansu da ti uljepša dan, a ti imaš priliku odgovoriti na tu poruku tijekom reklama.


via GIPHY


4. Sportski rezultati

Ako znaš da tvoja simpa planira sudjelovati ili gledati neku važnu utakmicu ili sportsko događanje, zamolite ga/ju da vam pošalju rezultat nakon toga. Ipak, moraš znati što se dogodilo, a samo zato što si učio/la ili radio/la nešto treće, ne znači da ne možeš biti u toku s rezultatima natjecanja i sa svojom simpom.


via GIPHY


5. Zajednički prijatelji

Grupna druženja su ultimativni način za druženje s tvojom simpom u opuštenom okruženju. Udruži se s prijateljem ili dva i počnite se grupno dopisivati vezano uz zajedničko druženje, a onda zamoli nekog od svojih prijatelja/ica da dodaju tvoju simpu u razgovor kako ne bi propustili druženje. Nakon svega, možeš simpi poslati poruku kako bi se zabava nastavila i dalje.


Foto: Giphy/Freepik

M.S.K. / Girls' Life

Pogledaj još:

11 tipova cura u vezama – prepoznaj sebe ili nju i suoči se s brutalnom istinom

Upute za usamljene duše – evo kada biste trebali 'swipeati' da ostvarite najviše spojeva

8 kobnih pogrešaka – ove situacije svi trebamo izbjegavati na prvom dejtu

Broj Mobitela simpatija simpa savjeti zabava

Još vijesti