Slika nije pronađena
Jednom ti mora biti prvi put, tako je sa svim u životu. Samo nam je ovo bitno prvo iskustvo jer mislimo da se nakon toga sve mijenja, a kasnije shvatimo da prvi seks uopće nije 'big deal'.

Već smo razbili brojne mitove o himenu, učili o klitorisu iz crtića, rekli ti zašto je dobro biti djevica i zašto ne trebamo previše razbijati glavu s intimnim frizurama, a sada ćemo ti pokušati približiti mušku perspektivu po pitanju tvojeg 'prvog puta'. Neke cure ranije, a neke kasnije dožive to, ali muške reakcije se otprilike daju svesti na ovih sedam.

1. Mislit će da ćeš se previše vezati za njega i postati naporna ako to napravite – frajeri uvijek za cure misle da su ranjive, osjećajne i zaljubljive, bila to istina ili ne, ali često je daleko od istine.

via GIPHY


2. To će ih na čudan način 'paliti' – postoje dečki čiji je fetiš defloriranje (probijanje himena) i zato se 'pale' na djevice. Njima taj dio tvojeg tijela više znači nego tebi – mi moramo priznati da ih smatramo čudacima.

via GIPHY


3. Možda neće više biti zainteresiran za tebe iz najglupljeg razloga ikad – jer od tebe ne može ništa naučiti. Ovo nemoj shvatiti osobno, dečko se možda samo boji biti taj koji će te razdjevičiti i to je normalno. Porazgovaraj s njim i objasni mu da želiš učiti od njega i da želiš da on bude taj (naravno, ako si sigurna da to želiš).

via GIPHY


4. Mislit će da si aseksualna – da si totalno neiskusna u svim poljima seksualnog i ljubavnog života, samo zato jer još imaš himen, a to također ne mora biti istina.

via GIPHY


5. Želi ti biti učitelj i vodič kroz seksualnost – nešto poput Christiana Greya iz '50 nijansi sive'. I u tome ne mora biti ništa loše, ako to želiš i ti i uvažava tvoje želje.

via GIPHY


6. Pretpostavit će da tražiš muža – možda će odmah pomisliti da si konzervativna kršćanka i da prakticiraš čistoću, a ni to ne mora biti istina. Vjerojatnija opcija je da se nitko vrijedan tebe još nije pojavio.

via GIPHY


7. To mu uopće neće bitno, niti će mu smetati – to je najbolja opcija. Ti to želiš, on to želi i to je jedino bitno. Neće te osuđivati, niti će ga to fascinirati, a bit će dobar prema tebi.

via GIPHY


Ipak, nikad mu ne smiješ lagati – uvijek mu moraš priznati imaš li iskustva ili ti je prvi puta da s nekim stupaš u seksualni odnos.

Foto: Giphy/Pixabay

M.Z.
Pročitajte još:

Nema bediranja: 8 razloga zašto je dobro biti djevica

Djevica u dvadesetima: 8 stvari koje morate znati ako ste odlučili čekati sa seksom

Dlake i dlačice – što zapravo dečki misle o depiliranju 'tamo dolje'?

dečko djevica seksualnost cura prvi puta seks

Još vijesti