Slika nije pronađena

Kada nekoga upoznamo i krenemo dejtati, tražimo znakove je li to osoba za nas ili ima li nekih znakova upozorenja koje trebamo shvatiti ozbiljno i pobjeći. Uz to, gledamo i bi li to mogao biti gospodin pravi za nas.

Svi uvijek vole reći 'ma jednostavno ćeš znati'. Čini nam se da je ovo jedan od onih slučajeva kada je lakše reći nego napraviti. Jer koliko smo puta već bili u krivu kada smo pomislili 'o da, to je to'. Pa je za par mjeseci ispalo da TO ipak nije bilo to. Pa kako znati je li netko onaj pravi ili prava? Jedno istraživanje tvrdi da je to zapravo jako lako za znati. Izgleda da svi gledamo u totalno pogrešnom smjeru. Dejting stranica Parship napravila je istraživanje u kojem je 1000 ljudi pitala kako su oni znali da je osoba ona prava. I jedan je odgovor prevladao.

Njih skoro pola, 44%, je reklo da su to znali jer se pred tom osobom nisu morali pretvarati. Svima je dobro poznato da kada upoznaju nekoga novoga, imaju potrebu da ne mogu biti ona svoja prava opuštena verzija, jer se ne osjećamo toliko ugodno. A često i glumimo da smo zanimljiviji, pametniji, ljepši, kako bi se tom nekom što više svidjeli. Ako to radiš, to je loš znak, jer govori da nisi upoznala još onu pravu osobu. Ovo je najvažnija karakteristika vašeg odnosa po kojoj ćeš znati je li to to.

Pogledajte još:

Dopisujete se i razgovor počinje umirati? Ovo su 15 poruka koje možeš poslati da se nastavi

Neke je stvari bolje prešutjeti: Najgorih 11 rečenica koje možeš čuti ili reći tijekom prekida veze

Cure brinu da će se zbog ovih 7 stvari manje sviđati dečku – ali to uopće nije istina

veza prava ljubav uspješna veza prava osoba

Još vijesti