Slika nije pronađena
Strah i trepet skoro svake cure jest da će jednog dana biti prevarena. Kod nekih je možda riječ o neopravdanim sumnjama, a kod drugih je nažalost ipak riječ o istini. Koliko god cura bila sigurna u svoju vezu i koliko god vjerovala svojem dragom, moguće je da će barem jednom posumnjati na prijevaru.

I kada se dogodi da se sve sumnje obistine, većina cura loše reagira na to, što je i za očekivati, te ne vidi niti jednu svijetlu točku u priči. Ipak, najnovija istraživanja pokazuju da iz prijevare jedino cura koja je prevarena profitira! Možda tako ne djeluje na prvo, ali ako se gleda dugoročno, zaista je istina!

via GIPHY


U istraživanju je djelovalo 5705 ljudi iz 96 različitih država, tako da se ne radi o nečemu zanemarivome.

Cure, koje su bile prevarene, su prošle kroz sve faze tugovanja, od tuge pa do ljutnje, ali na kraju su upravo one te koje završe s većim samopouzdanjem, i povećanom emocionalnom inteligencijom. Osim što sada znaju na vrijeme prepoznati znakove prevare (ili znakove da bi dečko mogao biti sklon prevari), odmah u početku očekuju više od dečka kojeg biraju kao partnera. Ne zadovoljavaju se minimumom, već traže ono što i zaslužuju!

Većina dečkiju pokazuje znakove da bi mogli biti 'problematični' puno prije same prevare, no naravno cure to ili ne primijete, ili ne žele vidjeti. Nakon što dožive prevaru, postanu svjesnije tih znakova i na vrijeme vide koji su dečki 'boyfriend material', a koji nisu.

via GIPHY


Očekivano, u cijeloj priči najveći gubitnik je cura s kojom je dečko počinio preljub, koja odmah nakon pravare može početi brinuti hoće li i ona biti prevarena. I naravno, veze koje se rode iz prevare kratko traju, najčešće se već nakon nekoliko mjeseci i taj par raziđe. Znači, šest mjeseci nakon prekida, ti ćeš biti ta koja će vjerojatno izgledati i osjećati se bolje no ikada, dok će on prolaziti kroz još jedan prekid...


Ako si nedavno bila prevarena, glavu gore - bolje sutra dolazi!

Foto: Giphy/Shutterstock


A.Š.

Pročitaj još:

Prevara u vezi - priznati iskreno ili je bolje sve zataškati?


Pucaš od ljubomore i straha – razlozi zašto se bojiš da će te dečko prevariti

Prevara nije samo ljubljenje ili seks – znakovi da si prevarila svog dečka emocionalno

dečko prevara ljubomora cura

Još vijesti