Slika nije pronađena

Baš kao što se i tebi neki dečko sviđa jer te nasmijava i jer je brižan i uopće ne vidiš neku njegovu manu koja je tako očita, tako i dečki kod cura traže neke druge kvalitete koje nisu samo vanjski izgled.

Ako se odlučio smiriti i uči u ozbiljnu vezu, ovo su stvari koje dečki cijene kod cura.

1. Zanimljiva si mu - naravno da mu zanimljiv može biti i tvoj osmijeh, ali dečki ponekad uživaju u ženskom društvu jer razmišljamo drugačije od njih. Vole čuti što mi mislimo i kako gledamo na određene stvari. Običan razgovor nakon škole može stvoriti to da će poželjeti čuti tvoje mišljenje o puno toga.

2. Unosiš nešto novo u njihov život – zbog tebe će htjeti pročitati neku knjigu ili pak krenuti u teretan. Na početku je to možda samo osvajanje, ali kasnije će shvatiti da zbog tebe žele postati bolji ljudi. Dečki vole cure koje ih motiviraju i zbog kojih žele biti bolji.

3. Voliš sebe – dečke jako privlače cure koje vole sebe i koje su sigurne u sebe. To znači da se ne bojiš reći što misliš, kad voliš svoje tijelo i svjesna si svojih prednosti.

4. Imaš ciljeve – pozvao te u kino u srijedu, ali ti imaš test u četvrtak i ne možeš ići. U redu je odbiti dečka i on će to znati cijeniti jer im se sviđaju cure koje imaju prioritete.

5. Iskrena si – svi volimo laskanje i komplimente, ali ponekad je teže reći istinu nekome. Ako je do sada naučen da mu svi podilaze, bit će mu pravo osvježenje ako mu kažeš istinu ili ako kažeš da se jednostavno ne slažeš s njim u nečemu.

6. Imaš hobi koji voliš – ako u životu imaš nešto čemu si posvetila svoje slobodno vrijeme i što te veseli to može biti upravo neka stvar zbog koje ćeš se svidjeti nekom dečku. Oni vole kad imaš nešto što voliš, a da nisu oni. A i onda dok ti radiš nešto svoje, on može otići s dečkima na nogomet i poslije pričate o tome što vam se sve dogodilo.

7. Zabavna si – to ne znači da moraš sipati viceve iz rukava ili stalno bacati neke fore, ali možeš ga osvojiti nekom internom forom ili mu jednostavno nekom sitnicom uljepšati dan. Dečki vole cure koje se mogu šaliti na svoj račun, a to možeš samo ako si sigurna u sebe i ako se dovoljno voliš.

8. Ne ovisiš o njemu – ponekad je za vezu jako dobro da niste skupa. Ne mislimo na neku vezu bez obveza već na vezu u kojoj svako ima vremena za sebe i ne ovisite jedno o drugome. Znat će da si prava za ozbiljnu vezu ako mu ne šalješ sto poruka na dan 'Fališ mi' već radiš neke svoje stvari.

Pročitaj još...

PREOČITO JE: 10 znakova po kojima ćeš odmah skužiti da te dečko pokušava zavesti

Što su to 'boomerang dečki' i zašto bi za tebe bilo najbolje da ih zaobilaziš u širokom luku?

Karakteristike 'zločestih' cura koje dečki obožavaju – ovih 6 stvari će ih uvijek oboriti s nogu!

Foto: Shutterstock

ljubav Dečki cure

Još vijesti