Slika nije pronađena

Misliš da si ti jedina koja paničari i razgovara satima s bff o prvom seksu ili seksu općenito. Jok. Dečki se također brinu hoće li sve ispasti kako treba, provjeravaju stvari na internetu i razgovaraju jedni s drugima i razmjenjuju iskustva.

I dok cure muče neke druge stvari, dečki najčešće razbijaju glavu s ovih nekoliko 'problema'.

1. 'Što ako prebrzo svršim?' - ovo pitanje muči čak 65 posto frajera i problem prerane ejakulacije problem je s kojim su se susrele dvije trećine dečki. Trebat će vam nekoliko puta da se uskladite i nemoj biti jedna od onih koje vjeruju da seks izgleda kao na filmu ili seriji. Tek s vremenom će postati bolje kad se upoznate i opustite.

Ako tvoj dečko ima 'problema' s preuranjenom ejakulacijom nemoj oko toga dizati frku. U početku je to normalno, naučit će s vremenom i to kontrolirati.

2. 'Što ako nije dovoljno velik' – još jedno pitanje koje ih jako muči. Curama je češće važnija tehnika nego veličina, a ako misliš da je tvoj dečko jedan od onih koji ima komplekse zbog veličine postoji nekoliko načina na koje mu možeš podići samopouzdanje. Dugi uzdasi ili šaputanje na uho o tome kako ti se sviđa to što radi mogu mu puno pomoći.


3. 'Ne znam kako da je zadovoljim' – to je skroz opravdano pitanje. Mnogi dečki stvarno ne znaju što trebaju raditi i ti ne bi trebala to očekivati od njega jer svaka je cura drugačija. Ti bi trebala biti fer i pokazati mu ili reći kako želiš da radi neke stvari. Nema smisla da ti šutiš, a on radi stvari koje ti ne pašu – to ne vodi nikuda.

4. 'A što ako ostane trudna' – imaš sreće ako se tvoj dečko to pita. To znači da mu je stalo i da se brine. Prije nego što stupite u spolne odnose razgovarajte o kontracepciji – to je MUST! Kondom u svakom slučaju (jer štiti od trudnoće i spolno prenosivih bolesti), a ako želiš, uvijek možeš sa svojim ginekologom popričati o kontracepcijskim pilulama.


5. 'Glumi li orgazam?' - mnoge dečke muči i ovo pitanje, a razlog tome je skroz opravdan. Mnoge cure fejkaju jer ne žele povrijediti svog dečka ili mu ne žele reći što im paše. Nemoj to raditi.

6. 'Ne sviđa joj se moje tijelo' – zbog filmova i serija dečki misle da moraju imati mišiće i biti nabildani. Ali činjenica je da mnogim curama to nije bitno i da su im važnije neke druge stvari. Prije seksa ili za vrijeme predigre reci mu koliko ti se sviđa njegova kosa ili zubi ili nešto treće i podigni mu samopouzdanje.


7. 'Hoće li sve ispričati frendicama?' - naravno da hoćeš, ali budi fer pa neke detalje ipak ostavi samo za sebe. Ni tebi ne bi bilo ugodno da svi dečki iz razreda ili škole znaju kakav vam je bio seks.

8. 'Što ako ju ozlijedim?' - ako je i njemu prvi put velike su šanse da neće znati što točno treba raditi. Ako te nešto zaboli nježno mu daj do znanja kako to ne bi ponovio. Ako ti nešto paše, također mu daj do znanja.Foto: Shutterstock

I.I.

Pročitajte još:

Problem mnogih cura – što kad dečko ne želi koristiti kondom?

Dečki ih obožavaju – 6 komplimenata nakon kojih će te drugačije doživljavati

Znamo da ti je bed, ali moraš - kako reći dečku da želiš bolji seks?

dečko Dečki strah seks

Još vijesti