Slika nije pronađena

Ne postoji cura kojoj se nije barem malo svidio brat najbolje prijateljice pa se ponekad situacija totalno zakuha, ali i zakomplicira kada on pokaže neke simpatije prema BFF svoje sestre.

Njenog brata poznaješ jednako dugo kao i BFF; uvijek ti je dobacivao neke šale i poglede, a čak ste i zabrijali pa misliš da postoji šansa za vezu. Veza s prijateljičinim bratom postavlja puno zamki, a s druge strane, s takvim odnosom mogu biti sretne čak tri osobe – ti, BFF i njen brat.

Prijateljičin brat je uvijek zabranjeno voće pa nas samo još više privlači, a ako razmišljaš o vezi s njim moraš znati koje se tu sve kriju pozitivne i negativne strane:

Pozitivne strane su...

Dobro se poznajete

Budući da je on brat tvoje BFF logično je da se i vas dvoje dugo i dobro poznajete. To ne znači da ste jednako vremena provodili družeći se poput tebe i BFF, ali uvijek je tu on bio nekako prisutan. U njega možeš imati povjerenje jer sigurno te ne planira namjerno povrijediti što se nekada dogodi s drugim dečkima. On će se zbog svoje sestre još dodatno truditi oko tebe jer vidio te u različitim situacijama, a ako se odlučio na vezu s tobom, vjeruj nam – to znači da je ozbiljan.


Zajednička druženja mogu biti zabavna

Ako je ona bliska sa svojim bratom tada vaša zajednička druženja mogu biti skroz zabavna. Zajedno možete ići u kino, na kavu ili igrati društvene igre. Ona je tvoja najbolja prijateljica, a ujedno i njegova sestra tako da uvijek znaš da ti BFF ne prešućuje neke stvari i ne muti iza leđa. K tome, oni su brat i sestra što znači da se jako dobro poznaju pa njihove interne šale mogu postati jako smiješne za vrijeme zajedničkog druženja.


Ne moraš se zamarati pitanjem hoće li joj se on svidjeti

Kada smo s nekim u vezi tada želimo da se naša BFF i dečko dobro slažu i da se on njoj svidi. Ako si kreneš u vezu s njegovim bratom tada nećeš morati razbijati glavu takvim pitanjima i znat ćeš sto posto što ona misli o tome svemu. Isto tako, znaš da ni tvoj dečko neće ogovarati tvoju BFF (što se zna događati) i govoriti da mu ne odgovara jer ipak ona mu je sestra.Negativne strane su...


Problem može nastati ako se ona odnosi prezaštitnički prema njemu

Ako je on njoj jedini brat, a ona njemu jedina sestra, lako je moguće da će se BFF ponašati prilično zaštitnički kada je o njemu riječ. Brat i sestra su uvijek jako povezani, a ona zna točno sve ljubavne nedaće kroz koje je prolazio i ne želi da se određeni scenariji ponove. Osim toga, ona tebe jako dobro poznaje i točno će moći predvidjeti što će se dogoditi.


BFF može biti ljubomorna što više vremena provodiš s njenim bratom, a ne s njom

Ovakva situacija uopće nije nemoguća jer često prijateljici bude krivo kada njihova BFF provodi toliko vremena s dečkom, a ne s njom. Kada se radi o bratu može biti još i gore jer oni imaju otvoren odnos i može mu slobodno reći nešto ovog tipa: `Zar ste vi neki priljepci? Nisam se s prijateljicom mogla družiti od tebe normalno.`U slučaju da prekinete neće biti povrijeđena jedna osoba nego dvije

Prekid je ono s čime se susrećemo kada veza polako umire, a to je čest slučaj u tinejdžerskim godinama. U slučaju da je on jako zaljubljen u tebe, a ti želiš prekinuti, uopće ne moraš razmišljati na čiju će stranu stati BFF. Ako još uvijek nisi sigurna, evo odgovora: na bratovu stranu. Tu će zasigurno doći do svađe između tebe i nje, a još gore je ako dođe do svađe između njega i nje. Oboje mogu biti povrijeđeni ishodom situacije, stoga oprez!
Foto: shutterstock

I.P.

Pročitajte još:

Tipovi dečki u koje ćemo se zaljubiti tijekom života

Brat kao prijatelj: stvari koje nikada ne bi trebala napraviti svom bratu

Nema do buraza: stvari koje će razumjeti samo cure koje imaju starijeg brata

Brat prijateljičin brat bff

Još vijesti