Slika nije pronađena

Prekidi nikad nisu laki i jedna strana uvijek više pati. Svi koji su ikad doživjeli prekid (bilo da su oni bili ostavljeni ili su oni inicirali kraj veze) znaju da je to jedan od težih perioda u životu pogotovo ako je veza bila duga.

A još je teže ako ti se javi bivši nakon prekida. Najteže je definitivno ako znaš da ima curu. Ovo su savjeti koji ti mogu pomoći u situaciji kad ti na mob stigne poruka od bivšeg.



1. Udahni – naravno da ovo nisi očekivala i uzmi si minutu da uopće shvatiš što se dogodilo.

2. Nemoj odgovoriti odmah!

3. Nazovi bff – ovo je uvijek najbolja opcija. Prokomentiraj s njom cijelu situaciju.

4. Nemoj odgovoriti odmah!

5. Razmisli o svemu. Moraš uzeti vremena za sebe i postaviti si nekoliko pitanja: osjećaš li  još nešto prema njemu? Želiš li mu se vratiti? Je li zaslužio da mu odgovoriš? Kamo sve to vodi? Zašto ste prekinuli?

6. Odgovori mu, ali oprezno!

VAŽNO!

Okej je ostati frendica s bivšim, ali nemoj ga zavlačiti. Ako znaš da ili ti ili on osjećate nešto više (a znaš da vaša veza nema smisla) nemoj se dopkati niti nalaziti s njim. Samo će vam biti teže. Ako si mu ipak odlučila dati drugu šansu budi oprezna i postavi granice.


AKO IMA CURU

Nemoj. Nije okej. Ne želiš da se to dogodi tebi i jednostavno nemoj pristati na to. OSIM AKO znaš da ste stvoreni jedno za drugo i da mu se želiš vratiti, ali onda je jedino rješenje da ON OSTAVI CURU i tek tad se nađete ili dopkate.

DEČKI VOLE ISKRENE CURE I CURE KOJE POSTAVLJAJU GRANICE – više će te cijeniti ako napišeš: "Sorry, ne dopkam se s tipovima koji su u vezi. Ostavi je i onda se javi pa možemo na kavu raspraviti sve ovo".


VAŽNO! Ponekad svima treba neki 'završetak'. Dečkima treba dulje malo da shvate što se dogodilo i okej mu je pristojno odgovoriti na poruku. Ali ako vidiš da to dopkanje idu u krivom smjeru bolje sve zasutaviti na vrijeme.


Foto: Unsplash

I.I.

Pročitajte još:

Sviđaju ti se dva dečka istovremeno – kako odabrati?

Ostali ste frendovi nakon prekida - evo što to govori o tebi

Dopkate se već dugo - savjeti kako da ga pozoveš na pravi dejt

bivsi cura dopkanje

Još vijesti