Slika nije pronađena
Našla si se u situaciji koju mrze sve cure koje su u vezi – prekid. Do nedavno sadašnji dečko je posao bivši, a ti si oplakala sve mjesece koje ste proveli zajedno (i to nekoliko puta).

Ok što je - tu je, ne postoji mogućnost pomirenja, s tim je završeno, govoriš sama sebi i polako prihvaćaš činjenicu da si postala `bivša´. Više se nećete nalaziti po hodniku i ljubakati po školskim wc-ima, nećete ići u kino, nećete....

Svatko od nas se drugačije nosi s prekidom, a činjenica je da ipak postoji nekoliko tipova bivših cura u koje se pretvaramo nakon prekida.

Jesi li jedna od ovih?Ona koja (malo) pretjeruje
`Napokon sam slobodna´, `Moje cure su najbolje´, `Sinoćnji izlazak je bio vrh!´ te slični statusi pune tvoj Facebook zid. Iako je to možda daleko od istine i doma pred telkom jedeš čips, preko društvenih mreža želiš pokazati bivšem da uživaš u životu.

Hejterica

Prije prekida on je za tebe bio `pravi princ´, no od onog trenutka kada ste si rekli `Zbogom´,bivši za tebe postaje neprijatelj broj 1. `Užasan je´, `Grozna je osoba´, `Uopće ne znam zašto sam bila s njim´, samo su neki epiteti kojima obasipaš bivšeg dečka pred svim svojim prijateljicama.

`Totalni kaos´
Ovaj ti je prekid teško pao. Voljela si ga i još ga uvijek voliš. Kada te netko pita o njemu ili kada se samo sjetiš svega što ste prošli, suze krenu nekontrolirano. Osjećaš se kao da bez njega ne možeš živjeti.Ona koja mrzi cijeli muški rod
`Svi su dečki isti´, ovo je rečenica koju smo sve mi bar jednom u životu rekle. Nakon prekida, za sve što je tvoj bivši zgriješio – kriviš cijeli muški rod. Ionako su zaslužili, pomisliš.

Nikada neću naći novog on je bio jedini - tip
Vjerovala si da je on bio tvoja srodna duša i da na svijetu ne postoji nitko sličan njemu. Za tebe nema drugog dečka koji će imati sve ono što tebi treba i što želiš. No je li to zaista istina?

Ona koja postaje bff s njegovim bivšima
Nakon prekida, dodala si sve njegove bivše na Face i učlanila se u `klub bivših cura´. Ponekad se nasmijete na njegov račun, a pri srcu ti je lakše jer znaš da nisi jedina kojoj je slomio srce (očito je problem u njemu).SMS `luđakinja´
Prekinuo je s tobom bez puno objašnjenja i ti jednostavno želiš znati razlog. Poslala si mu 20 poruka, no ni na jednu nisi dobila odgovor. Osjećaš se poput luđakinje (zbog `ignora´), a zapravo samo želiš znati razlog prekida.

NIje me briga tip

Ionako si ti prekinula s njim. Bilo vam je lijepo, ali sada je vrijeme krenuti dalje.


Foto: Instagram/ Giffy

S.T.R.

LOL 11-godišnjakinja prekinula s dečkom i postala glavni hit

Tehnike flertanja zbog kojih izgledaš očajno – ove stvari izbjegavaj raditi

Dečki otkrivaju - ovakva treba biti djevojka s kojom žele dugu vezu

veza tipovi bivših cura dečko Prekid bivsi cura

Još vijesti