Slika nije pronađena

Zbog toga smo napravili mali 'vodič Belle Hadid' kako da uspiješ u svojem naumu. Jer gdje postoji, želja postoji i način!


Naravno, prekinuli ste s razlogom i prije nego kreneš u ponovni pohod na svojeg bivšeg ili bivšu, budi siguran/na da to stvarno želiš. Preispitaj svoju odluku i ako i dalje misliš da je upravo tvoj bivši partner savršen i dalje za tebe, slijedi Bellin primjer!

1. Razmisli zašto ste prekinuli prvi puta i nemoj ponavljati iste pogreške opet! Kad ste bili razdvojeni, sigurno ste razmišljali oboje i sada ste vjerojatno pametniji. Razgovarajte o onome što ste zaključili...

2. Nemoj ga/ju ocrnjivati na društvenim mrežama (ni pred prijateljima) – ako ćeš ovo raditi, smanjit ćeš si vjerojatnost da ćete se pomiriti. Ustvari, to nemoj raditi nikad i nigdje, bez obzira bili vi zajedno ponovno ili ne jer odaješ dojam nezrele osobe. Bella nije čak ni obrisala fotke na kojima si s bivšim/bivšom, neka svi znaju da ste bili dio života jedan drugome... Umjesto toga, radije objavljuj nove iz nekih drugih segmenata svojeg života.

via GIPHY


3. Prestani raditi nešto što inače ne bi u nadi da će te zamijetiti – skuliraj se! Ne moraš svojeg bivšeg izbrisati iz svojeg virtualnog ni stvarnog života, ali nemoj ni ispasti očajna osoba... Nemoj se pojavljivati na partyjima na koje inače ne bi otišao/la samo zbog toga jer će on/ona biti tamo. Pronađi stvari koje te vesele i radi ono što ti želiš u svojem životu. Zašto? Jer ništa neće izludjeti tvojeg bivšeg/bivšu kao činjenica da ti je sasvim dobro bez njega/nje.

4. Druži se s drugim ljudima – sada kada si single, možeš se družiti s kim god poželiš i na način koji poželiš. Nemoj ga/ju namjerno činiti ljubomornim/om niti se pohvatati s prvom osobom koja ti priđe, ali nemoj se ni namjerno 'kočiti'. Tvoj bivši ili bivša će vidjeti da nije jedini/a kojoj ili kojem se ti sviđaš i vjv će te htjeti ponovno u svojem naručju.


5. Ponašaj se kao da ti je sasvim svejedno – okruži se frendovima, s nekoliko atraktivnih ljudi suprotnog spola (ili istog – ovisi što voliš) i daj mu/joj do znanja da ti je sasvim okej bez njega/nje. Bit će mu/joj sigurno drago vidjeti te sretnu/sretnog i zagolicat ćeš mu/joj maštu kad se sjeti tvojeg osmijeha s njim ili njom.

6. Nemoj pristati na prvi njegov ili njezin pokušaj pomirbe – iako zvuči ludo, to je najbolji put da se stvarno pomirite! Kada ti prvi put kaže da mu/joj nedostaješ, ti mu/joj reci da te nije briga. Tako ćeš testirati je li njegova/njezina želja za pomirbom iskrena, jer ako je, nastavit će se truditi oko tebe! I onda 'padni' na idući pokušaj. Baš kao što je i Bella pala na The Weeknda, ponovno.


Foto: Instagram/Screenshot/Giphy

M.Z.

Provjeri još...

Tvoj bivši ti ne da mira? Evo što sve radi Pete u nadi da će ponovno osvojiti Arianu

HOROSKOP Kako ga osvojiti? Otkrivamo na što pada svaki znak!

Možda nije sve u izgledu? Postani 'femme fatale' i osvoji baš svakoga koga sretneš!

bella hadid savjeti ljubav The Weeknd bivsi upute

Još vijesti