Slika nije pronađena

Mlada glumica redovito oduševljava svojom pojavom, a nije razočarala ni ove godine na Oscarima. Imala je definitivno jednu od najboljih odjevnih kombinacija i zasjenila je sve druge.

Uvijek pogodi s izborom boje haljine, stilom, frizurom i modnim detaljima! Jučer se navečer održala dodjela Oscara u Los Angelesu, a iako su brojne slavne i legendarne glumice prošetale crvenim tepihom, mlada je zvijezda ukrala svu pažnju. Zendaya je onaj tip celebrityja koji ne radi skandale i o kojoj možeš čuti samo zbog uspjeha koji je ostvarila. Redovito oduševi i na svim događanjima gdje se pojavi. Nije razočarala ni sada.

Najprije je oduševila fanove jer se drži propisanih mjera zaštite zbog korone i pojavila se s maskom – koja joj je naravno odgovarala uz haljinu, a onda je imala pravi wow trenutak na crvenom tepihu. Vjetar u kosi i u haljinu su joj samo pomogli da na fotkama izgleda još bolje. Nosila je Valentino Haute Couture haljinu, koja je zapravo vrlo jednostavna na prvi pogled, a upotpunila ju je s Bulgari nakitom koji je sadržavao preko 183 karata dijamanata!

Embed from Getty Images

Embed from Getty Images

Nije pretjerala s ničime, čak je kosu ostavila da joj slobodno pada zbog čega je pomalo izgledala kao sirena. Modni se kritičari slažu da je look za 5, a što ti misliš? Reci nam u anonimnoj anketi sviđa li ti se Zendayina haljina ili misliš da ipak nije dovoljno glamurozna za Oscare?

Pogledajte još:

Koje boje trebaš odabrati haljinu za maturalnu večer – s obzirom na to koje ti je boja kosa

Za zavodljiv pogled ispod obrva: Izgledaj kao Bella i Kendall uz ovaj make up trik - potrebna ti je i britvica

Beyonceina stilistica tvrdi da ovaj komad odjeće svaka cura MORA imati u svom ormaru

anketa crveni tepih haljina Zendaya oscari 2021

Još vijesti