Slika nije pronađena

Sviđalo se to nama ili ne, činjenica je da su Kardashian-Jenner sestre jedne od najvećih trendseterica trenutno. Što one odjenu ili nose na neki svoj drugačiji način, postane veliki modni hit koji kopiraju svi. Hoće li to biti slučaj i s načinom na koji nose bikini? Vjerojatno.

Ljeto se sada čini još daleko, ali prije nego što se stigneš i snaći, ono će biti tu. Hoće li nam korona virus dozvoliti da imamo normalno ljeto ili još jedno s tisuću pravila i restrikcija, vidjet ćemo, ali jedno je sigurno, na kupanje će se ići. Bilo da živiš kraj mora, jezera, rijeke ili bazena, vjerojatno je da će ti i ovo ljeto trebati badić. Hoće li to biti jednodijelni ili dvodijelni, ovisi o osobnoj preferenciji svakoga od nas. Oni koji se ipak odluče za bikinije, ovo ljeto ih se nosi na malo drugačiji i riskantniji način. Kardashian sestre stvaraju trendove, a najnoviji koji se trude uvesti je da se gornji dio bikinija nosi naopačke.

I Kylie i Kourtney su upravo tako nosile bikinije na putovanju na kojem su trenutno, a slično ga je furala i Kendall. Vezice od bikinija koje inače idu oko vrata, one su zavezale oko leđa, a dio koji ide oko leđa, stavile su oko vrata. Kourtney je čak i prekrižila vezice sprijeda da dobije još bolji efekt.

Ovaj način je definitivno drugačiji, ali i puno riskantniji, pogotovo za cure koje imaju veće grudi. Igrati odbojku ili skakati u vodu s bikinijem ovako zavezanim ne čini se sigurno. Izgleda kul za fotku za Instagram, ali praktičnost – 0 bodova. Kendall je svoj bikini pak okrenula horizontalno, kako bi što manje vezica išlo po njenom tijelu da što bolje uhvati ten. Barem se tako čini.

 

Bikiniji se mogu nositi na hrpu različitih načina, ali nekako se uvijek najsigurnije i najbolje osjećamo kada ga nosimo onako kako je i namijenjen. Međutim, nekada, pa makar samo i za fotku ili dok se sunčaš, nije loše pokušati napraviti nešto drugačije. Stani pred ogledalo i kombiniraj, možda dođeš i do neke svoje nove verzije.

Pogledajte još:

Luksuz o kakvom možemo samo sanjati: Top 10 najskupljih haljina koje su celebovi ikada nosili

Kako napraviti 'Ariana Grande rep' sama kod kuće? Njen stilist otkriva korake i savjete za visoki rep

Kylie je stavila toliko duge (i čudne) nokte da je i sama priznala kako ne može ništa raditi s njima! FOTO

badic Bikiniji Ljetni hit kardashian jenner kardashian sestre kako nositi bikini

Još vijesti