Slika nije pronađena

Vjerojatno si već čula za 'zlatni rez', a ako ne znaš što je on točno, evo kratko objašnjenje. Uz pomoć matematičke formule, dobile su se proporcije koje se smatraju najsavršenijima, tj. struktura koju ljudsko oko vidi kao najsavršeniju. Njega su koristili još u antičkim vremenima, a može se koristiti i danas.

Uz pomoć zlatnog reza mogu se izračunati i proporcije nečijeg lica i vidjeti koliko se po ovome ono smatra savršenim. To ne znači da će svima netko tko po zlatnom rezu izgleda savršeno biti stvarno najljepši, jer kako već sigurno znaš, ljepota je jako subjektivan pojam. Ali matematika nije. S matematikom nema subjektivnosti, brojevi ne lažu. I što god tko mislio, po zlatnom rezu neki izgledaju savršenije od drugih. Tako je jedan ekspert proučio fotke Kardashian-Jenner obitelji i otkrio da jedna od članica obitelji ipak ima najsavršenije crte lice, kada se gleda po zlatnom rezu. I to je Kim Kardashian.

Iako je Kim radila neke zahvate na svom licu kroz godine, i malo po malo čak i promijenila svoj oblik lica, jer prije je bilo ovalno, a sada je srcoliko, i dalje po mišljenju ovog profesionalca ona ima najsavršenije lice. Lice joj je prave duljine s obzirom na širinu, pozicija oči joj je također jako dobra. Zato što je radila zahvate na nosu, usnama, a sasvim sigurno i botoks, lice joj je poprimilo te savršene proporcije. Jedine dvije sestre koje po mišljenju ovog eksperta nisu radile nikakve velike zahvate na lice su Kendall i Kylie.

Gledajući njihove starije i novije slike, primijetio je samo lip filere, ali to ionako nije iznenađenje. Sve ostale sestre radile su veće zahvate i promijenile oblike svojih lica, od sređivanja nosa, botoksa do stavljanja filera u obraze, što kaže da je Kourtney sigurno napravila.

Pogledajte još:

Koliko traje SAMO šminkanje Kylie Jenner kada se sprema za negdje? Ovo je stvarno ekstra!

Kako je Kim Kardashian izgledala ispod 'maske' na Met Gali? I s kim je došla? Jer ne, ovo nije Kanye!

KVIZ: Riješi kviz i saznaj kojoj sestri si najsličnija iz klana Kardashian-Jenner!

Savršeno lice kardashian sestre kardashian jenner zlatni rez

Još vijesti