Slika nije pronađena

Kad se radi o naramenicama grudnjaka koje vire ispod majica, postoji hrpa načina na koji se to može riješiti. Od nošenja grudnjaka bez naramenica, pa do nošenja onih koji su dovoljno lijepi da se mogu (pa čak i moraju) vidjeti!

No što kad je riječ o gaćicama? Ne možeš bez njih, a opet, kako s njima?
Dok se ispod širokih traperica, i širokih stvari općenito, ne ocrtavaju, ili barem ne u prevelikoj mjeri, kad se radi o uskim hlačama i haljinama, skoro pa je nemoguće izbjeći ovaj neugodan problem. Pogotovo po ljeti, kada se ne nose najlonke.
Donosimo ti par trikova koji bi ti mogli pomoći s ovim problemom!

1. Gaćice bez ruba
Ove gaćice možeš kupiti gotovo u svakom dućanu donjeg rublja, a najčešće dolazi u tri različite boje: crne, bijele i u boji kože. One će biti gotovo pa neprimjetne ispod bilo koje odjeće, samo moraš pripaziti na odabir boje. Iako bijelo djeluje kao siguran odabir za sve, ispod bijele odjeće će se isticati možda više nego one u boji kože, a isto vrijedi i za crno!

2. Tange i bokserice
Ako nemaš gaćice bez rubova, uvijek ti mogu pripomoći i tvoje koje imaš. Jedino je bitno da odabereš dobar oblik. Iako tange najčešće nisu udobne, one nemaju gdje imati rub, pa će  proći nezamijećeno ispod odjeće.
Čista suprotnost su im bokserice, koje su pak dovoljno velike i široke da se nalaze na strateški nevidljivim mjestima, ili manje napetima!


3. Steznik
Kad god se priča o stezniku, priča se o tome kako ga žene koriste da bi sakrile sve svoje fizičke mane, no on je ustvari i odličan izbor kad se radi o ovom problemu. Osim što će ti pomoći da izgledaš bolje, riješit će i ovaj problem jer jednostavno uvijek sve zagladi.
Naravno, sve ima svoje mane, pa je steznik poznat po tome da nije najudobnija stvar za nositi,  a također se ne radi o nečemu što je prejeftino.

4. DIY steznik
Sad, već smo ranije spomenuli kako steznik pomaže, ali i kako po zimi imamo manje problema jer nosim najlonke. Ako si spremna žrtvovati jedne najlonke za više ciljeve, onda je ovo savjet za tebe. Naime, dovoljno je da nabaviš deblje najlonke (znači barem 40 DEN) te da ih odrežeš tako da izgledaju poput steznika. Samo moraš odrezati noge taman negdje kao da nosiš kratke traper hlačice.
I spremna si, imaš svoj 'steznik', koji usput neće stezati koliko to radi onaj normalan!


via GIPHY


Kako ti rješavaš ovaj problem?

Foto: Unsplash/Giphy

A.Š.

Pročitaj još:

Tinejdžeri i donje rublje: što tinejdžeri misle o tanga gaćicama i kakvo rublje najčešće nose

5 situacija u kojima bi trebala izbjegavati nošenje tanga gaćica

Funky moda – gaćice koje filtriraju neugodne mirise

gacice ocrtavanje Donje rublje

Još vijesti