Slika nije pronađena

Kratki pogled u ladicu s rubljem može reći puno o tebi: šarenilo i uzorci, možda svila i čipka ili pak pamučne padobranke koje, baš poput Bridget Jones, ne bi nikad mijenjala za komadić tkanine nazvan tanga...

1. INDIVIDUALKA

Nema te boje koja se ne nalazi na barem jednom komadu tvog rublja? Voliš i prugice i srčeka i provokativne natpise? Ti si definitvno optimistična osoba koja nema problema sa samoizražavanjem. Uvijek si spremna na šalu i ona si u društvu koja uvijek oraspoloži prijatelje. Zazireš od klasičnih trgovina donjim rubljem, i iako ne prezireš tangice najviše voliš nositi vesele, šarene bokserice.

2. SAMOUVJERENA

Iako većina tvojih vršnjakinja voli Snupiće i Garfielde otisnute na svojim gaćicama, tvoj je ukus nešto sofisticiraniji. Voliš saten i mašnice, a često posežeš i za čipkastim modelima. Vrlo si ženstvena i definitivno nemaš komplekse u vezi svog izgleda. Voliš dobro izgledati i osjećati se u svakoj prigodi, a frendice te vole povesti u shopping jer daješ iskrene i istinite komentare i savjete. Zrela si za svoje godine, a u ljubavi strastvena i romantična.

3. PRAKTIČNA

Boli te đon kakvo je tvoje rublje sve dok je udobno i može se oprati na 90 stupnjeva. Najviše voliš jednobojne kombinacije u crnoj, ružičastoj ili boji kože. Prijatelji cijene tvoju neopterećenost, praktičnost i jednostavnost. Samopouzdanja imaš i više nego dovoljno – zašto to uopće isticati smjelim odjevnim kombinacijama ili rubljem? Najbolje se osjećaš u pamučnim slip gaćicama i lagano postavljenim grudnjacima.

I.V.

Donje rublje gacice