Slika nije pronađena

Nema goreg nego kad izađeš iz stana/kuće i frendica ti kaže da ti se vide gaćice ili grudnjak. Nije da je smak svijeta, ali ako si se već uredila bolje je da ispod savršene kombinacije imaš donji veš koji se ne vidi.

Ne moraš kupovati ništa novo ili trošiti na novo donje rublje, samo pripazi na nekoliko jednostavnih  savjeta:

1. Ako imaš bijele hlače ili bijelu haljinu NEMOJ ispod nositi bijeli donji veš. Ono će ispod prozirnih bijelih komada biti kao 'highlighter' i jednako će se isticati kao i crni. Ispod bijele košulje ili majice nosi nježne pastelne boje za dnevnu kombinaciju, a za večernju možeš izabrati i neki samostojeći grudnjak sa zanimljivim print uzorkom ili crvene, ljubičaste, narančaste ili neke druge upečatljive boje.

2. Ako nosiš pamučne majice s kratkim rukavima ili širokih naramenica, nosi sportski grudnjake koji podupiru grudi. Ima svakakvih modela, veličina i uzoraka pa samo moraš odabrati onaj koji ti se najviše sviđa.

3. Ispod omiljenih bijelih hlača nosiš bijele tange? Nemoj.  Biraj sive tange ili gaćice.

4. Uske hlače ili haljine - uske, pencil haljine pravi su hit, ali su i jako nezahvalne jer se kroz baš sve ocrtava. Čak i ako materijal haljine nije proziran, ocrtavat će se rubovi donjeg rublja. Naš savjet je – gaćice bez ruba.

5. Ispod crne odjeće ide crno - znamo da će tamno donje rublje biti vidljivo ispod odjeće svijetle boje, ali isto tako se i svijetlo donje rublje može nazirati ispod tamne odjeće. Najveći bed je ako imaš crnu haljinu i bijeli grudnjak i netko te fotka s blicom.  Zato, uz crnu haljinu ide crno donje rublje.


Foto: Unsplash

I.I.

Pročitajte još:

Preživi ljeto i vrućine – što nositi ako ne voliš haljine i suknje?

Neka ti inspiraciju daju slavne cure – kakav badić odabrati za ovo ljeto?

 Ovog ljeta na plažu se ne ide bez šešira - ideje kako ga najbolje isfurati!

Donje rublje gacice Ljeto majica

Još vijesti