Slika nije pronađena

Obišli smo najpopularnije zagrebačke gimnazije i zamolili učenike za suradnju – da nam prezentiraju svoje školske torbe.

Neki se drže 'old school' pravila da su za školu isključivo ruksaci, a neki su više za moderniji stil pa u srednju furaju prozirne, kožne ili torbe s resicama. Snimljeno vam donosimo u nastavku članka...


Ema (lijevo) i Maja (desno)
Ema i Maja u školu ne idu bez ruksaka! To je njihova 'must have' stvar za školu i furaju ga kulerski. Torbe su za njih za neku drugu priliku...


Tonka
Tonka se odlučila isfurati IN modni komad – prozirnu torbu kakvu furaju domaće i strane trendseterice. Iva Radić, Ljupka Gojić Mikić, sestre Kardashian, pa i Tonka očito vole da svatko može zaviriti bez puno truda u njihovu torbu. Pohvaljujemo modnu osviještenost!


Maro (lijevo), Ivor (u sredini) i Lovro (lijevo)
Dečki su ostali vjerni muškoj jednostavnosti u modi – sva trojica ni ne pomišljaju da idu u školu bez ruksaka. No, uskladili su ih s modnim kombinacijama i ponosno prezentirali.


Lea
Lea u školu ne ide bez omiljenog privjeska na omiljenoj torbi! Ona je nekonvencionalna i za školu bira torbu s resicama.


Anja
Anja bira Nike ruksak! Cool cura koja se oblači sportski u njemu nosi i bocu vode.


Lucija
Anjina frendica, Lucija, fura Street ruksak casual stila koji paše na sve!

Iz priloženog, a i viđenog, možemo zaključiti da je ruksak ipak još uvijek u modi, čak i među curama u srednjoj školi. Praktičnost je sigurno njegov glavni adut, a i kulerski izgled. Slažete li se?


Foto: B. Zlomislić

M.Z.

Provjeri još...

[FOTO] Pronađi inspiraciju – pogledaj što cure nose za izlaske ili koncerte ovog ljeta

'U školu ne idem bez... pameti?!' – saznali smo što baš uvijek furate sa sobom [FOTO]

School style – istražili smo kakve modne kombinacije učenici furaju u školu [FOTO]

foto school style ruksak moj stil Škola

Još vijesti