Slika nije pronađena

...a u mom ormaru se stvorilo mjesta za pokoju novu stvarčicu.

Jučerašnji pohod u shopping centre inspirirao nas je na mali uvod u proljetne trendove, gdje ima ponešto za svakog. Romantičarkama će se, primjerice, svidjeti cvjetni uzorci na haljinama, suknjama i bluzicama (obožavamo ovaj novi trend!), coolerice će zasigurno prigrliti mornarske prugice dok rockerice mogu i dalje njegovati svoj poderani-jeans stil.

Cvjetni uzorci

Cvjetići su postali nezaobilazni i ima ih na svakom koraku. Našli su svoje mjesto ne samo na suknjama, haljinama i majicama, već i na balerinkama, torbama i ukrasima za kosu. Oduševile su nas cvjetne suknjice iz Zare koje se prodaju po pristupačnim cijenama od 79 kuna, koje ćemo 'miksati' s običnom bijelom majicom, sjajnim cipelicama i pokojim komadom pozlaćenog nakita. Dok još više ne zatopli, grijat će nas klasični kardigan, koje u Bershki trenutno rasprodaju po 119 kuna.

Mornarski prugasto

Mornarske prugice ove su se godine pojavile nešto ranije nego inače. Pronašli smo ih na platnenim torbama, topićima, haljinama i vesticama od laganog pletiva po cijenama od 49 kuna naviše. Uz mornarskoplave prugice sa slike najbolje pristaje crvena boja, u kojoj su detalji poput rajfa iz Accessorize-a (119 kuna) i balerinke (179 kuna). Torba je dovoljno velika i čvrsta za nošenje svih školskih obaveza, a kul hlače s mjedenim gumbima nešto su šire od onih na koje smo u zadnjih par sezona navikli. Like, like, like...

Rock'n'Roll

 

Ako si mišljenja da su trendovi za 'ostale' i ostaješ vjerna svom rock stilu imamo (ne)sretnu vijest za tebe – ovog si proljeća (htjela ti to ili ne) IT djevojka. Poderane traperice ostaju u igri do daljnjega, no nama se puno više sviđaju šire tunike – haljine koje izgledaju odlično kombinirane s tzv. boyfriend jacket-om (sako-om koji neodoljivo podsjeća na muški, samo što dolazi u ženskim veličinama) i šeširom kojih u Accessorizeu ima u obilju – od 119 kuna naviše. Wayfarer naočale ostale su popularne još od prošle godine, a postoje u varijantama od 6 kuna u kineksom dućanu do 1.600 kuna ukoliko se radi o originalnim Ray Bay naočalama. Kombinaciju začini velikim zveckavim ogrlicama i starkama u svojoj omiljenoj boji.

I.V.

proljeće cvjetni uzorci prugasto trendovi Modne kombinacije