Proljetni trend

Što se trenutno nosi, najbolje ćeš vidjeti tako da prelistaš društvene mreže. One su postale glavne u određivanju trendova jer kada nešto postane viralno na Instagramu ili TikToku, to će odjednom svi početi nositi.

A koji su to odjevni komadi koje trenutno svi nose? Mogu se izdvojiti njih 10 koji su postali super popularni i koji će ovog proljeća biti glavni u slaganju outfita. Svaka cura koja prati trendove željet će ih u svom ormaru. Čak i da samo prošetaš dućanima, bez da otvoriš društvene mreže, bit će ti jasno da su ovi komadi trenutno na vrhuncu slave. Ovog proljeća tako nosimo:

1.Setovi u istoj boji

 

 

Bilo da su to hlačice i majica ili suknja i majica. Setovi su postali hit. Što je super jer ih je lagano za kombinirati, ne trebaš puno razmišljati i imaš spreman outfit kada si u žurbi.

2.Korzeti

 

 

Za ovaj trend ćemo 'okriviti' seriju 'Bridgerton' koja ga je definitivno popularizirala. Korzeti su postali itekako hit model majice. Ne pravi korzeti, već majice koje izgledaju kao korzeti, pa nisu toliko neudobne kao što je pravi.

3.Retro modeli sunčanih naočala

 

 

Sunčane naočale koje izgledaju pomalo retro su nešto što je ovog proljeća i ljeta u trendu. Mogu to biti naočale s okruglim staklima ili ovalnima, sasvim svejedno, male ili velike, nebitno, kakve god najbolje pašu tvom licu.

4.Ravne sandale s platformom

 

 

Najobičnije sandale s platformom kakve si možda čak i nosila dok si bila mala. One se ove sezone vraćaju u modu. Možda ne izgledaju najviše kul, ali barem djeluju kao nešto u čemu će ti biti udobno cijeli dan.

5.Svilenkaste haljine

 

 

Jedan od tipova haljina koji je ovog proljeća na tronu su svilenkaste haljine. Kratke, duže, svejedno kakve, bitno da su od ovog materijala. Nemoj misliti da je ovo samo za posebna događanja! Lako ih se nosi i u običnim danima na tenisice.

6.Haljine s izrezima 

 

 

Ovo je još jedan trend koji je sasvim sigurno inspiriran serijom, ali ovog puta 'Euphoriom'. Haljine s izrezima na bokovima su hit koji otkriva malo kože, ali ne previše.

7.Široke muške hlače

 

 

I to ne bilo kakve i ne nose se bilo kako. Muške kargo hlače brend Dickies cure sada sve više nose i to tako da ih u struku jednom presaviju. Iz nekoga razloga kada se nose na taj način izgledaju odlično.

8.Šareni sako umjesto jakne

 

 

Zaboravi na jakne, sakoi u bojama su tu da ih zamijene. I dalje će ti dati dovoljno topline, a izgledat će 100 puta bolje i sređenije. Na traperice i običnu majicu kratkih rukava ovo će dodati ono nešto da izgledaš top.

9.Mini suknjice s malim prorezom

 

 

U bilo kojoj boji i od bilo kojeg materijala. Samo pazi da ti je dovoljno dugačka i to je to. Kada nosiš kratke suknje imaj na umu i ova pravila kako ih nositi, da izgledaš što bolje.

10.Majice s vezicama na leđima

 

 

I zadnji trend koji se izdvaja za ovo proljeće su majice koje imaju gola leđa i samo se iza vežu vezicama. Još je to jedan komad koji malo podsjeća na 'Euphoria' stil, ali nećemo se žaliti. Idealne su za proljeće kada je toplije, ali ne toliko da će ti biti vruće ako imaš tanke duge rukave.

proljeće Moda trendovi outfiti odjevni komadi u trendu što se nosi

Još vijesti