Slika nije pronađena

Za neke se proizvode vrijedi uložiti koju kunu više jer ćeš i dobiti kvalitetniji i bolji proizvod, ali za neke baš i ne. Ako izdvojiš više novaca, plaćaš samo ime brenda koje je na pakiranju, a imala bi jednako dobru stvar i da si ju kupila za puno manje novaca.

Kada je u pitanju šminka, najviše vjerujemo profesionalnim vizažistima. Oni imaju najviše iskustva i znanja. Uvijek imaju neki dobar savjet, a sada smo naletjeli na jedan vizažistice koja šminka i celebove. Kada radi s njima mora koristiti samo kvalitetne proizvode, tu nema iznimke. I kako je i sama rekla u videu, najčešće to budu skupi brendirani proizvodi, ALI kada se radi o maskari, tu koristi neke najjeftinije. Iskustvo joj je do sada pokazalo da nema baš nikakve razlike između jeftinih i skupih maskara. Samo trebaš pronaći onu koja će najbolje odgovarati tvojim trepavicama i dati ti efekt koji želiš.

@courtneyhartmakeup most of my favs are drugstore price #makeuphacks #savemoneyadvice #promakeupadvice #mascara Monkeys Spinning Monkeys - Kevin MacLeod & Kevin The Monkey

Jer ima maskara koje će produljiti trepavice i dati prirodan izgled, koje će napraviti da ti trepavice izgledaju gušće i kao umjetne, koje će ih uviti više nego druge…dakle, samo trebaš naći onu koja će odgovarati tvojim trepavicama. I biti će jednako dobra neka Essence ili Maybelline maskara kao i neka brendirana poput onih Too Faceda ili Benefita. Za ovo se nikako ne isplati davati puno novaca, radije ga upotrijebi za bolji puder ili kvalitetnu paletu sjenila.

Pogledajte još:

Hrvatska Youtuberica Ema Luketin otvorila svoj beauty salon – gdje je, što nudi i kako izgleda?

Najbolji Maybelline proizvodi koje moraš isprobati barem jednom u životu: Top 6 koji su legendarni

Kupuje istu maskaru već 11 godina – toliko joj je dobra! Radi se o jednoj jeftinoj iz DM-a

šminka proizvod za šminkanje maskara makeup

Još vijesti