Modni outfit

Nisu sve cure za ženskaste i slatke torbice kakve svi najčešće nose. Sva sreća pa danas postoji hrpa alternativa! Donosimo ti ideje što možeš nositi umjesto tipične ženske torbice – za svaku priliku s kojom se možeš susresti.

Trenutno su veliki hit male torbice koje su se nosile u 90-ima i 2000-im godinama, ali koje neće baš biti za svakoga. Nije svaka cura 'girly girl' i ne voli nositi tipične ženske torbice. I to je u redu jer danas ima toliko alternativa. Bilo da si u potrazi za torbicom za svaki dan, za neku posebnu prigodu ili neku pravu ljetnu koju ćeš nositi na moru, ali i dalje izgledati odlično, ovo su neke ideje koje možeš i ti profurati. Sve ove torbice mogu izgledati odlično na različite outfite, a nećeš se osjećati čudno i neudobno kako bi se osjećala s torbicom prebačenom preko ruke kako to cure inače nose.

1.Za svaki dan – 'sportska' torba s vezicama

Ovakav tip torbica se najčešće veže uz sport i trening jer ih i vidimo za kupiti u sportskim dućanima, ali možeš pronaći i malo svakodnevnije verzije, na kojima neće velikim slovima pisati Nike ili Adidas. Idealna je torbica za svaki dan jer je dovoljno velika da u nju stane sve što možeš trebati, a ide odlično i na sve verzije casual outfita, kako na hlače i majicu, tako i neku haljinu za svaki dan.

2.Za odlazak na dejt – pletena torbica

Torbica koja neće biti previše ženskasta, ali koja i dalje neće biti običan ruksak – to je ova. Preko ljeta se svake godine nose torbice koje izgledaju kao da su pletene od nekih sušenih stabljika biljke. Svidjet će se i onima koji vole nositi torbice, ali i onima koji inače nisu fanovi tipičnih torbica. Izgledaju drugačije, a kada ideš na dejt ili neki posebni izlazak s frendicama, ovo je dobro rješenje.

3.Za svečanije prigode – mali ruksak

Ruksaci itekako mogu biti za neke posebnije i svečanije prigode. Davno je prošlo vrijeme kada su ruksaci bili samo za u školu ili za na izlet. Neki modeli koji su manji i kožni idealni su za ovakve prigode. Možeš ga nositi na jedno rame ili u ruci i ne moraš se brinuti da će izgledati previše obično. Dobra je stvar što ga možeš iskoristiti i kasnije za izlaske ili one dane kada se malo više spremiš i niti jedna torbica koju inače nosiš kao da ti ne ide uz look.

4.Za na plažu ili večernju šetnju na moru – torba koja izgleda kao platnena vrećica

Ne, ovo nije samo torba koju tvoja mama nosi kada ide u dućan, može biti i tvoja nova ljetna ljubav. Platnene torbe koje izgledaju kao vrećice, a razlika je samo ta što imaju duže ručke, apsolutni je ljetni hit svake godine. Možeš u nju utrpati sve što ti treba za plažu ili kada ideš u šetnju, a ima ih i s različitim natpisima i ilustracijama pa možeš ovakvim tipom torbe i poslati neku poruku.

5.Za izlazak - torbica oko struka

Dobra alternativa za sve cure koje nisu fanovi tipičnih ženskih torbica može biti i torbica oko struka, bilo manja ili veća, ovisi o tome koliko stvari nosiš inače sa sobom. Postoje više fensi varijante, obično to budu kožne torbice, ali i 'običnije'. U svakom slučaju, ovo je torbica koja je idealna za izlazak jer nećeš uzeti hrpetinu stvari, a i uvijek će ti biti blizu tebe pa su manje šanse da ju izgubiš ili da ti netko nešto ukrade iz torbe.

Pogledajte još:

14 stvari koje svaka cura treba uvijek imati u torbici – bez njih ne bi trebala ići nigdje

Je li ovo najčudnija torbica IKAD? Cijena joj je ludo visoka, a izgleda kao nešto što ne znamo gdje bi nosili

[OMG] Kylie Jenner je pokazala kako izgleda njen ormar s torbicama koji vrijedi preko milijun dolara!

torbice alternativne torbice drugačije torbice