Galerija Plava kožna torbica Traper torbica s leptirom Traper torbica s vanjskim džepovima +5 Crno bijela torbica preko tijela

Proljeće je tu, a ti već razmišljaš o tome kako osvježiti svoju garderobu za novu sezonu, zar ne? A što je bolji način za to od dodavanja nekoliko novih torbica u kolekciju? Jer, moraš priznati, torbe su neizostavan dio naše svakodnevice. One nisu samo modni dodatak, već su i odraz našeg stila i osobnosti.

Ženska torba Torbe za školu, faks ili posao u koje će ti stati sve što ti je potrebno za produktivan dan!

Kada biramo torbu biramo savršen dodatak za našu modnu kombinaciju. Pažljivo razmišljamo o bojama, oblicima i stilovima kako bismo pronašle onaj idealni komad koji će upotpuniti naš look. I ne možeš poreći da je osjećaj kada pronađeš tu savršenu torbu jednostavno neopisiv! S dolaskom proljeća, osjećamo želju za osvježavanjem naše kolekcije. Tražimo nešto novo, nešto što će dodati onaj proljetni šarm našoj garderobi. Možda nešto upečatljivijih boja ili razigranih uzoraka koji će odmah privući pažnju. Jer proljeće je vrijeme za eksperimentiranje!

Mi smo odabrale 8 modela torbica koji su dostupni u trgovinama u Hrvatskoj. Ovi modeli su posebni zbog svojih jedinstvenih boja i uzoraka, ali istovremeno su svestrani i mogu se kombinirati s gotovo svakom modnom kombinacijom. Njihova univerzalnost omogućuje da podignu cijeli look i dodaju dozu šarma svakom outfitu.

Dizajnerske torbice Dizajnerske torbe za koje će svi misliti da nosiš fejk - čak i ako je original

 

torbe torbe za proljeće mini torbe torbice zara Bershka Stradivarius

Još vijesti