Torbice

Bit će toliko trendova u svijetu torbica da svatko može uskočiti na jedan, onaj koji mu se najviše sviđa. Torbica je bitna jer je to modni dodatak koji najčešće nosiš. Mora se slagati uz ostatak tvog ormara, ali i biti dovoljno velika za sve što ti treba.

Kakve ćemo torbice viđati po dućanima ove godine? Modne piste i revije luksuznih dizajnera su najčešće te koje postavljaju trendove. Kada glavne face u svijetu mode kažu što je IN za koju sezonu, a što ne, onda to slijede i svi ostali. Kada je neki model torbice u trendu, onda ćeš većinom samo takve viđati po dućanima i bit će najveći izbor. Ove se godine najavljuje slava za ovih 7 modela torbica. Neke će biti idealne za izlaske, a druge za svaki dan.

1.Torbice od trapera

 

 

Trend koji izgleda totalno 2000-e. S obzirom da se u posljednje vrijeme vraća sve iz ovog razdoblja, nije toliko iznenađujuće ni da će se nositi traper torbice. Ovakve su torbice nešto na što nismo navikli, ali mogle bi se uskoro početi pojavljivati u dućanima.

2.Sa spajkovima ili zakovicama

 

 

Alternativni modeli će također biti hit. I to u najrazličitijim modelima i s najrazličitijim detaljima.

3.Mekane, plišane, s resicama

 

 

Sve one torbice koje kada vidiš želiš pomaziti – e takve će biti u modi. One koje djeluju mekano, koje su plišane ili puno resica ili perja. Nisu izbor za svaki dan, ali mogu biti itekako efektne.

4.Ogromne torbice

 

 

Mikro mini trend je otišao i sada se ide u drugu krajnost. Nosit će se ogromne torbice. Što veće, to bolje. One u koje ti stane doslovno SVE.

5.S puno džepova

 

 

Mogli bi ih nazvati kargo torbice. Kao i kargo hlače, ovakve torbice imaju milijun džepića. Funkcionalne su, ali neće svima biti lijepe.

6.Šljokičaste

 

 

Za posebne trenutke se okrećemo šljokicama. Da nosiš i najjednostavniju haljinu na svijetu, ova će torbica pomoći da izgledaš glamurozno.

7.Torbice s malom ručkom za nošenje u ruci

 

 

Umjesto preko ramena, ove će se godine više nositi torbice u ruci. Još se uvijek nisu u modu vratile pismo torbice, ali sada su se vratile one s kratkim ručkicama.

Must have stvari u ženskoj torbici: 10 sitnica koje se baš UVIJEK isplati imati pri ruci Ženska torbica Čačkalica Tableta za bolove +7 Vlažne maramice

torbice Moda u trendu kakve se torbice nose u trendu 2023. Modni dodaci

Još vijesti