Galerija Emili Dragaš Polene torbica Numéro Un Micro Polene torbica Numéro Un Micro +3 Polene torbica Mokki

Veliki dizajnerski brendovi postaju izgleda sve manje zanimljivi, a cure se više okreću brendovima poput ovog. Polene torbice u zadnje vrijeme možeš vidjeti posvuda! Pošto se ipak radi o dizajnerskim torbicama, pogledali smo koju možeš uzeti i potrošiti najmanje novaca.

Iako se radi o dizajnerskom brendu, cijene su ipak mrvicu pristupačnije nego Gucci ili Louis Vuitton. Polene je inače francuski brend koji je ipak malo noviji i postoji tek od 2016. godine. No, to što je noviji ne znači baš ništa, jer iako nemaju iza sebe godine postojanja, svejedno su se uspjeli iskazati i odskočiti. Trenutno su jedan od omiljenih novih brendova influencerica kada su u pitanju torbice, a u zadnjih godinu dana možeš vidjeti da sve više lica s javne scene bira upravo njihove torbe.

Proljetni outfit Favoriti za proljeće: Top 5 girly topića za toplije dane koji su već sada hit u dućanima

U čemu je fora i zašto su tako popularne? Slatke su i nisu preskupe, a s obzirom na to kakav utjecaj danas ima TikToku, kada su jednom krenule tamo trendati, do sada još nisu stale.

 

 

 

 

Torbice su im jednostavne i minimalističke s nekim fora detaljima koji ih čine drugačijima, ali i dalje nosivima na hrpu outfita. Upravo ih je TikTok proslavio i tamo su najpopularnije. I domaće influencerice im nisu mogle odoljeti. Cijene im se kreću od 160 do 520 eura. Najskuplja je torbica "Mokki" koja je negdje srednje veličine, a najjeftinija mikro torbica "Numéro Un Micro".

 

 

Imaju torbice različitih veličina, a u galeriji iznad ti izdvajamo najjeftiniju njihovu torbicu, najskuplju, a možeš bolje pogledati i ovu koju nosi domaća influencerica Emili Dragaš. Naziv torbice koju nosi Emili je "Numéro Dix".

Cipele za maturalnu večer: 15 lijepih štikli koje će ti podignuti cijelu svečanu kombinaciju Štikle Štikle s Asosa brenda Simmi London Štikle iz Stradivariusa +16 Štikle iz Stradivariusa

polene dizajnerski brend torbice influencerice tiktok Popularno u trendu najjeftinija najskuplja Emili Dragas

Još vijesti