Galerija Mango torbice Mango torbica - 1 Mango torbica - 2 +9 Mango torbica - 3

Mango zna kako napraviti dobru torbicu. Osim što izgledaju lijepo, uvjerili smo se iz prve ruke i u kvalitetu njihovih torbica. Traju godinama čak i ako ih nosiš svaki dan. Uz pravilno održavanje i čuvanje godinama će izgledati kao nove.

Mango je jedan od onih dućana koji se na prvu čini kao dosta ozbiljan, ali onda kada uđeš u njega, pronađeš hrpu super stvari. Možda je mrvicu skuplji nego neki ostali slični dućani, ali puno se ljudi slaže da njihova kvaliteta tu cijenu većinom i opravdava. Jedna od stvari koje nam nikada nije dosta su torbice! Tko može imati previše torbica?

Ženska torbica Najpopularnije ženske torbice svih vremena: Top 10 modela koji su san mnogih cura

Ne vjerujemo da je ijedna djevojka rekla da ih ima previše. Svaka ima svoj trenutak i outfit uz koji ćeš ju nositi. Dobro je imati opcije! A Mango sada daje opcije. Imaju nove torbice u svojoj kolekciji koje su TOP! Već se o njima priča i već ih se nosi. Izgledaju luksuzno i kao kopije poznatih dizajnerskih torbica – ali po pristupačnoj cijeni.

 

 

Svi modeli torbica koje imaju s ovim uzrokom izgledaju kao da su kupljene u nekom dizajnerskom dućanu, a ne Mangu. Imaju čak nekoliko modela s njim i nema sumnje da će svaka biti popularna. A tu su i torbice za izlazak.

 

 

Male, slatke i drugačije. Pogotovo druga, zelena, koja dolazi u čak nekoliko različitih boja, uključujući i one neutralnije. Uz njih, tu je i totalno jednostavna koja izgledom pomalo podsjeća na jednu od Celine torbica.

 

 

I to nisu jedine novije torbice u novoj kolekciji koje izgledaju odlično. Izdvojili smo ti sve novitete koji su posebni i izgledaju luskuzno – svi su u galeriji iznad.

Mango Najslađi prizor iz Manga: Cura je obilazila dućan i totalno se rastopila na odjelu s trapericama

torbice mango nove torbice izgledaju skupo na budžetu novo u mangu male torbice Moda kao dizajnerske

Još vijesti