Slika nije pronađena

Zadnjih godina sve cure žele imati velike i pune usne, a jedan od glavnih krivaca za to je Kylie Jenner. Pokrenula je trend, a brzo su ga i ostali celebovi i influenceri prihvatili i sada svi žele usne kao ona.

Stavljanje filera u usne je postala sasvim normalna pojava. Bez obzira ima li netko 18 ili 28 godina, povećanje usana na ovaj način je postalo nešto što se jednostavno radi. Pa ipak, nisu svi oduševljeni ovakvim zahvatima, ali svejedno žele veće usne. S obzirom na to koliko je popularno imati što veće usne, pojavljuje se sve više načina na koje to možeš napraviti jednostavno i kod kuće. Efekt će biti kao da si ih stvarno povećala, samo naravno, neće trajati zauvijek. Precrtavanje usana je jedan od trikova kojim se cure služe, ali treba znati i kako koristiti šminku da ovo izgleda što bolje i što manje umjetno. Osim korištenja šminke, postoje još 3 jednostavna načina na koja i ti možeš povećati usne kod kuće, barem na kratko. Koji su to načini i kako stvarno djeluju, pogledaj u videu.

Ovo su samo neki od načina, na internetu ih još ima hrpa, ali treba imati na umu da nisu svi sigurni niti zdravi za tvoje usne i kožu, zato ipak nije loše biti oprezan i ne isprobavati sve što vidiš. Ova su 4 načina sigurna i kao što možeš vidjeti u videu, stvarno djeluju i rade razliku.

Pogledajte još:

Svi to želimo – kako da tvoje usne izgledaju prirodno veće?

Nijansa ruža koju svi obožavaju, ali ju ne znaju ispravno nanijeti – trikovi za savršeno crvene usne

Top savjeti vizažista za početnike: Mali trikovi kako iscrtati usne da izgledaju što bolje, veće i punije

Hej veće usne video youtube YouTube kanal hej! youtube dorotea neuwirth

Još vijesti