Slika nije pronađena

Koliko god tvrdili da se ne promijenimo kada uđemo u vezu, dogodi se svima da počnu raditi stvari drugačije nego prije, a nekada to i ne primijete. Sve su to male sitnice poput odluke o tome što ćeš odjenuti ili kako ćeš provesti vikend.

Kada si slobodna, jedina osoba koja ti je bitna kada radiš planove što ćeš raditi navečer ili donosiš odluke poput toga što odjenuti,  bude ti upravo ti. S druge strane, kada si u vezi, promjene se malo prioriteti. Odjednom ti više nisu toliko bitne stvari koje su bile do sada. Kod svakoga je drugačije, ali ipak, jednom kada ti se status veze promijeni s 'single' na 'u vezi', promijeniš se malo i ti. A koje su to tipične situacije koje će se početi događati u životu cura kada im se promijeni ljubavni život? Pogledaj u videu u nastavku, u nekim ćeš se od njih sigurno i ti pronaći.

I skroz je u redu da ti se malo promijene prioriteti i način života kada ti se u životu pojavi onaj savršeni dečko, ali isto tako je skroz u redu i ako si ostala ista kao i prije. Svatko je drugačiji i ponašat će se drugačije u životnim situacijama. Hoćeš li kada uđeš u vezi ostati ista kao i prije ili ćeš postati nova verzija sebe, ovisi samo o tebi i nijedna opcija nije pogrešna.

Pogledajte još:

Tipovi prodavača koje srećemo u dućanima: Od onih koji znaju sve tračeve do ljutih na cijeli svijet

Diploma: Korisna stvar ili beskoristan list papira? Evo što misle ljudi je li faks stvarno potreban

Šminkanje skupom vs. jeftinom šminkom – postoji li razlika kada se stavi na lice? [VIDEO]

Hej solo cure vs. cure u vezi video youtube YouTube kanal hej! youtube dorotea neuwirth

Još vijesti