Slika nije pronađena

Maskara je jedan od proizvoda za šminkanje koji može napraviti itekako razliku u cijelom izgledu, a gotovo je nemoguće pogriješiti s nanošenjem ovog proizvoda. Pa ipak, da trepavice izgledaju što bolje, treba ti i neka dobra maskara.

Nisu svi u mogućnosti, niti žele, dati po 200 i više kuna za maskaru, a stvarno nema ni potrebe, jer postoji toliko dobrih jeftinih maskara. Cijena kod šminke nije uvijek pokazatelj kvalitete, zato treba biti oprezan i pogledati recenzije drugih. Isto tako, samo zato što je nešto popularno, ne znači da će biti dobro i tebi. Neki žele da im trepavice izgledaju kao umjetne, da budu debele, a drugi ciljaju više na prirodniji izgled. Što ćeš dobiti ako kupiš neke od najjeftinijih maskara u ponudi? Dorotea s Hej! kanala je testirala najjeftinije od najjeftinijih maskara i pokazala kako izgledaju rezultati s njima. Jesu li ju oduševile ili ne pogledaj u videu u nastavku.

Video recenzije su neke od najboljih, jer osim što možeš čuti što netko ima za reći o proizvodu, ono što je još bolje, možeš vidjeti kako to stvarno izgleda. To pomaže kod donošenja odluke je li nešto za tebe ili ne. Bi li ti kupila neku od ovih maskara ili je tvoj favorit neka druga?

Pogledajte još:

Dyson uređaj za kovrčanje i stiliziranje kose – je li dobar koliko se priča ili baš i ne? [VIDEO]

Aplikacije za mobitel koje svakoj curi trebaju – olakšat će ti život na hrpu načina [VIDEO]

Najbolji memeovi iz 2020. godine – ove obavezno moraš vidjeti ako već nisi [VIDEO]

maškare dorotea neuwirth Hej video youtube YouTube kanal hej! youtube

Još vijesti