Slika nije pronađena

Svaka djevojka koja voli šminku želi imati što veću i raznolikiju kolekciju proizvoda, ali često je budžet taj koji nam diktira koliko ćemo ipak imati paleta sjenila i ruževa. Činjenica je da ti ih stvarno ne treba puno, jer i uz malo šminke možeš napraviti svašta, samo ti treba kreativnosti.

Od svakodnevnog do Instagram makeup izgleda možeš doći uz vrlo malo proizvoda. Uz istih par proizvoda vrlo se lako može napraviti skroz različiti lookovi. Od svakodnevnog jednostavnog koji ćeš brzo napraviti i koji će izgledati minimalistički te samo kao malo ušminkanija verzija tebe, preko večernjeg nešto glamuroznijeg looka idealnog za dejtove, do neke skroz lude i drugačije verzije šminkanja koju možeš pokazati na društvenim mrežama ili nositi kada se želiš istaknuti. I za to sve ti je dovoljno svega par ISTIH proizvoda, a ne kolekcija od njih 100. Ne možeš vjerovati da je tako nešto moguće? Ni mi isto. Ali Dorotea nam je pokazala da se ipak može. Kako? Pogledaj u videu.

Imati malo šminke nije prepreka za pokazati koliko si dobra u šminkanju. Ovo je samo još jedan dokaz da ti uopće ne treba puno proizvoda za napraviti različite makeup lookove. Umjesto da kupiš još jedan novi proizvod, pričekaj da potrošiš stari, a novac stavi u štednju za neki veći plan.

Foto: Unsplash - Jazmin Quaynor/Pexels - Gabriela Guerino

Pogledajte još:

[LOL] Gledaj i uči: Došla je nepripremljena na odgovaranje kod profe – izvukla se na ludi način

[VIDEO] Kaos u kuhinji: Radili su knedle s jabukama prvi put u životu! Je li im baka dala prolaznu ocjenu?

[VIDEO] Ljeto vs. zima: Kako ljetne odjevne komade nositi i u hladnim zimskim mjesecima? Ovako!

makeup Hej video youtube YouTube kanal hej! youtube dorotea neuwirth

Još vijesti