Slika nije pronađena

Lijepo je godinama nakon nekog događaja pronaći stvarčicu koja će nas podsjetiti na taj dan i uzbudljive stvari koje su se dogodile. Čak i naizgled najobičnija stvar, poput ulaznice iz kina, može probuditi uspomene i razvući ti osmjeh na lice.

Kovčeg, kutija od cipela, stara ukrasna vrećica, sve to i svašta drugo možeš i ti pretvoriti u 'kovčeg uspomena' gdje ćeš spremati sve sitnice i stvarčice s putovanja, važnih događaja u životu, nezaboravnih provoda i slično. Kada ju otvoriš nakon puno godina i kreneš pregledavati što sve ima unutra, bit ćeš si zahvalna što si to radila i prisjetiti se puno uspomena koje si možda i zaboravila. Upravo je to godinama radila i Dorotea s Hej! kanala. Spremala je u kovčeg svašta, od uspomena s državne mature, s maturalca do različitih ulaznica s koncerata i izlazaka. U novom je videu otvorila taj kovčeg i podijelila njegov sadržaj sa svima. Što je sve pronašla unutra? Škicni novi video i saznaj.

Imaš li i ti neko mjesto gdje spremaš sve svoje uspomene? Ako nemaš, nikada nije kasno krenuti spremati sitnice, sigurno će ti biti drago za 10 godina kada ćeš to gledati.
Pretplati se na Hej! kanal za još puno ovakvih zabavnih videa i stisni zvonce da ti stigne obavijest svaki put kada objave novi.

M.T.

Pogledajte još:

[VIDEO] Pokušao je ne reći WOW dok je gledao video pun kul stvari: Novi YouTube izazov!

Pripremanje za učenje je bitno kao i samo učenje: Kreativne ideje kako ga učiniti zabavnijim [VIDEO]

[VIDEO] Isprobavanje hrpe Simple proizvoda: Jesu li dobri koliko svi pričaju ili ne?

uspomene Hej video youtube YouTube kanal hej! youtube dorotea neuwirth

Još vijesti