Slika nije pronađena
Jesi li se ikada uhvatila kako zuriš u nekog dečka, ali ono o čemu razmišljaš nije njegov slatki osmijeh, nego fora majica koju nosi? Nisi jedina. Mušku robu voli i jedna od najpopularnijih cura na svijetu - Kendall Jenner. Njezin stil je kulerski, pun zanimljivih i jednostavnih komada, za koje priznaje da ih zapravo kupuje na odjelu za dečke.

`Kunem se da muški odjel ima bolje stvari kada su u pitanju cool jakne, majice i slično´, prokomentirala je Kendal, a mi se slažemo u potpunosti. Zato sljedeći put kada kreneš u šoping, zaviri na muški odjel i obrati pažnju na neke od ovih komada. Iznenadit ćeš se s onim što ćeš pronaći.


1. Muška `hoodica´ ili gornji dio trenirke

Muške trenirke uvijek izgledaju brutalno dobro, ali u isto vrijeme tako udobno.2. Majice kratkih rukava s printom
Uz majicu ovog tipa (pogotovo ako je u rokerskom ili vojnom điru) ne treba ti puno da sastaviš predobar `outfit´. Uz to još neka choker ogrlica...i izgledat ćeš mrak.3. Muški sat

Ako voliš satove koji nisu nužno zlatni i rozi, sljedeći put prije kupnje pogledaj i one za dečke. Muški satovi znaju izgledati jednostavno, ali i isto vrijeme premoćno.

A photo posted by CASIO WATCHES (@casio.watches) on4. Muške tenisice
Prije nego što odbaciš ovu ideju, razmisli. Danas nema toliko velike razlike između muških i ženskih tenisica, a na muškom odjelu ćeš imati puno više opcija.5. Remen
Svaki ženski ormar treba bar jedan muški remen i zato je vrijeme da svim onim slatkim remenčićima raznih boja dodaš i jedan kakvog nosi tvoj brat (jednostavno ga `posudi´ iz njegovog ormara).
6. Muška kapa

Iako se sada (na veliko) nose kape s krznenim lopticama na vrhu, muške `beanice´ su jednostavno `must have´ komad. Ako voliš ovaj tip kapa, sljedeći put zaviri na muški odjela – iznenadit ćeš se koliko ima opcija.

A photo posted by Gonoise (@go_noise) on

Postoji li neki muški odjevni predmet koji voliš i nosiš?

Foto: Instagram

S.T.R

Ovo nam treba: Novi način vezanja tenisica je precool

OMG Ovo su najčudniji beauty trendovi za 2017. godinu

Želimo ih opet - Emo trendovi koji su bili popularni prije 17 godina

trend Muška Odjeća Kendall Jenner

Još vijesti