Slika nije pronađena

Samo zato što više nije 30 stupnjeva i ne sije sunce, ne moraš se oprostiti od omiljenih ljetnih odjevnih komada do sljedeće godine. Još ih uvijek možeš nositi, samo na malo drugačiji način.

Ljeto je gotovo, ali umjesto da onu slatku traper minicu i lagane hlače pospremiš u dno ormara da čekaju sljedeću godinu, nosi ih i zimi, samo u malo drugačijim kombinacijama i na malo drugačije načine. Moguće je, izgledat će super, a nećeš se smrzavati. Magdalena s Hej! kanala izvukla je svoje omiljene ljetne odjevne komade i pokazala kako ih ona nosi i u ovo doba godine, kako ih kombinira da izgledaju super, a da se ne smrzne kada temperatura padne ispod nule. Pokazala je kako hrpu različitih ljetnih odjevnih komada prebaciti u zimsku verziju, a neke od njih sigurno i ti imaš u svom ormaru. Zato pogledaj novi video i možda ti Magdalena da ideju za sljedeći kul outfit.

Nama je dala puno dobrih ideja i jedva čekamo da ih sve nosimo...u dućan kada idemo po kruh, s obzirom da trenutno većina nema gdje ići. Ali to nije razlog da se ne spremiš top od glave do pete i za ovakve sitne izlaske iz kuće. A dok si u kući na toplom, pretplati se na Hej! kanal i uživaj svaki tjedan u novim videima. Stisni i zvonce da ti stigne obavijest svaki put kada nešto novo objave.

M.T.

Pogledajte još:

[VIDEO] Glazbeni izazov: Netko ti da skroz random riječ, a ti se moraš sjetiti pjesme koja ju sadrži

[VIDEO] A na čemu ste vi zahvalni? Pitao je ljude po gradu na čemu su najviše zahvalni, pogledaj odgovore

[VIDEO] Kovrčanje kose bez topline: 4 načina kako to izvesti i dobiti wow rezultate

Moda Hej video youtube YouTube kanal hej! youtube magdalena lovrić

Još vijesti