Slika nije pronađena

Nemaš više ideje što odjenuti i kako kombinirati ljetne odjevne komade? Magdalena Lovrić s Hej! kanala ima super prijedloge koji bi i tebe mogli inspirirati. Pokazala nam je što je sve nedavno kupila i kako složiti prave ljetne kombinacije od tih komada.

I ovog četvrtka u podne gledamo novi video na Hej! kanalu. Radi se o još jednom modnom videu koji će pomoći svim curama koje više ne znaju što i kako kombinirati kada su u pitanju ljetne odjevne kombinacije. Magdalena Lovrić nam svima uskače u pomoć. Ova youtuberica ima super stil, a sada je snimila video u kojem je pokazala svoje omiljene, starije i novije, ljetne odjevne komade i omiljenu obuću, ali i načine kako bi ih ona nosila. Ako je ovo i tvoj stil, pokupi koju njenu ideju.

A kada pogledaš video do kraja, nemoj zaboraviti pretplatiti se na Hej! kanal i stisnuti zvonce. Novi video stiže sljedeći tjedan u utorak u podne. Ako već nisi, pogledaj i ostale zanimljive videe, kao i videe upoznavanja svih youtubera čija ćeš lica redovito viđati ovdje.

Foto: YouTube

M.T.

Pogledajte još:

Youtuberica Aneta s Hej! kanala vas vodi kroz ludu avanturu zvanu 'kupovanje traperica'

[VIDEO] Što sve spakirati u kofer za na more? Da ne odeš s hrpom gluposti, evo pomoći!

Kakvu glazbu stvarno voliš? Otkucaji srca će te otkriti! Youtuber je radio pokus na svojim prijateljima

Moda odjevne kombinacije Hej video youtube YouTube kanal hej! youtube magdalena lovrić

Još vijesti