šminkanje s paletom sjenila

Neće biti pretjerano i nećeš se osjećati kao klaun, a opet nećeš niti biti sva od glave do pete u smeđoj ili crnoj boji. Staviti smeđe ili bež sjenilo je najjednostavnije na svijetu, ali nije puno kompliciranije niti poigrati se bojom, možda će na prvu izgledati kao previše, ali vjeruj, nije.

Ako imaš koju paletu sjenila s jarkim bojama, jedna od onih boja koju sigurno ne diraš često, ili čak nikad, je zelena. Ona djeluje malo intenzivno, ali mogu se s njom napraviti i svakodnevniji makeup lookovi. Upravo će zelena biti boja koja će ove jeseni biti hit na kapcima. Ne djeluje kao tipična jesenska boja, prije bismo očekivali narančastu ili neku smeđu, ali ove godine zelena je ipak glavna. Dobro je i to što će se uklapati uz ostale jesenske boje koje se nose.

Sve ovisi o tome koliko se želiš izdvajati i koliko želiš da tvoj makeup bude uočljiv, tako možeš prilagoditi i korištenje zelenog sjenila. Da, možeš biti kao cura na fotki iznad i stvarno se dobro zazeleniti, ali možeš sve malo i ublažiti da izgleda više nosivo. Kombinacija zelene i crne će nas zauvijek podsjećati na Billie Eilish zbog kose koju je do nedavno nosilo.

Možeš čak uzeti i najobičnije zeleno mat sjenilo, staviti ga na kapak i dobro izblendati, da izgleda manje intenzivno, ali da se i dalje vidi da nosiš boju. Osim najkričavije zelene, tu su i njene druge nijanse, one tamnije, kao i pastelne.

Još suptilnije može biti ako staviš zelenu samo da donji dio oka, ispod donjih trepavica ili da nacrtaš liniju kao da si stavila tuš. Za ovo će ti samo trebati neki tanji, precizniji kistić.

Zelena će se ove jeseni nositi na kapcima, to je jasno, jer mnogi su dizajneri upravo nju koristili na svojim nedavnim modnim revijama. A ako te brine kako ju nositi, sve su ovo dobri način kako ju možeš ubaciti u svoj makeup look, ovisno o tome kako ti paše koji dan i gdje ideš.

Pogledajte još:

Svi su poludjeli za njenim trepavicama i žele znati koju maskaru koristi – radi se o jednoj jako jeftinoj

Zarini parfemi su gotovo identični kao oni od skupih i poznatih brendova – jedan od njih je sličan i Dioru

Inspiracija za tvoju sljedeću manikuru: 4 dizajna su trenutno najtraženija! Koji biraš?

šminka kako nositi zeleno sjenilo jesen makeup sjenilo

Još vijesti