Slika nije pronađena

S novim godišnjim dobom dolaze i novi trendovi u šminkanju. Preko ljeta su uvijek tu jarke boje i što manje proizvoda na licu jer ne želimo da nam se sve to otopi na suncu. Iako bi za jesen birali smeđe, crvene i narančaste tonove, evo što profići kažu da će se nositi.

Modne piste su te koje diktiraju glavne trendove, a na modelima koji su nosili ovogodišnje jesenske kolekcije moglo se vidjeti 5 glavnih načina šminkanja koji su se najviše puta ponavljali. Dizajneri su i ovog puta uključili u šminkanje neke klasike, ali dodali i nešto novo i nepredvidljivo, ali i dalje nosivo čak i za nas obične ljude. Svaki od ovih trendova moguće je interpretirati na neki svoj osobni način i prilagoditi ih svom stilu. Možeš ih učiniti još luđima ili manje intenzivnima i prilagođenijima za svakodnevno korištenje.

1.Kristali na očima

Nakit se možda prije nosio samo na rukama, ušima, vratu, ali sada je tu trend šminkanja očiju koji će izgledati kao da nakit imaš i na očima. Zvuči čudno, ali izgleda lijepo. Stavljanje kristala na kapke, u unutarnji kut kapka, vanjski kut oka – gdje god želiš i gdje god tebi super izgleda, to je prvi modni trend. Jedan kristal, više kristala, ovisno o tome koliko si hrabra eksperimentirati, toliko ih možeš staviti. Super za izlaske može izgledati jedan mali kristalić u unutarnjem kutu oka – efektno i totalno party.

2.Ružičasta boja gdje god ju poželiš staviti

I to što intenzivnija to bolje. Hoćeš li ju staviti na oči kao sjenilo, povući tanku ružičastu liniju tušem u boji, staviti na usne ili obraze uz rumenilo – još jednom sve ovisi o tvojoj mašti i tome koliko voliš ružičastu. jer lako je opustiti se s ovom bojom i stavljati je posvuda.

Jedna boja koja će biti totalni hit u šminkanju ove jeseni nije tipična jesenska boja kao narančasta ili smeđa, a ne, ove se godine nosi ružičasta. Nemoj pretjerati

3.Crveni ruž

. Ovo je prava moćna nijansa ruža uz koju ćeš se osjećati samouvjereno i ženstveno. Kako bi ti ova nijansa stajala što bolje, dobar trik je da prije nego što naneseš ruž, obrubiš usne crvenom olovkom, kako bi izgledalo što preciznije.

Jedan klasik koji će se viđati puno ove jeseni je crveni ruž za usne

4.Tuš izvan linija

Zaboravi ove jeseni na stavljanje tuša na kapke kako si to radila do sada i uskoči na ovaj novi trend. Možeš ju povući na gornjem kapku ili čak i donjem od sredine oka prema obrvi. Kako god da staviš liniju, a da nije kao inače, prolazi. Ovo je trend s kojim sigurno

Umjesto standardne linije uz rub kapka, sada će biti in staviti liniju na malo dalje od ruba kapka, kako bi izgledalo kao da linija lebdi.možeš najviše eksperimentirati.

5.Srebrne šljokice

Zadnji trend koji izgleda više kao da je za proslavu Nove godine nego za tipični jesenski dan je korištenje srebrnih šljokica. , kako god odlučiš napraviti, bit će uspješno. Za svakodnevne situacije možeš staviti manje šljokica, za izlaske i druženja više.

Puno srebrnih šljokica. Na kapcima ili na obrazima kao intenzivni highligherI ovo je jedan od tih trendova koji se lako prilagođavaju različitim situacijama, samo treba uključiti kreativnost.

Foto: Instagram/ Shutterstock.com - SvetlanaFedoseyeva

M.T.

Pogledajte još:

Traju od jutra do sutra: Ovo su najdugotrajniji ruževi koje ništa neće razmuljati ili skinuti

Nema bacanja ni kapljice! Jedna je cura otkrila hack kako izvući sav puder iz bočice kada je na samom kraju

Najbolji crveni ruž na tržištu? Ovaj ima hrpu pozitivnih recenzija i cijena mu nije ludo visoka

šminka makeup trendovi jesen jesenski makeup makeup

Još vijesti