Slika nije pronađena

Trendovi se stalno mijenjaju i uvijek se nosi nešto novo. Neki će ih pratiti, druge nije uopće briga za njih. U danima kada ne znaš što odjenuti, kakvu frizuru napraviti ili kako se našminkati, trendovi ti mogu dati neku kul ideju koju onda možeš prilagoditi svom stilu.

Ljeto i proljeće uvijek vežemo uz šarenilo, a kada dođe hladnije doba godine, i u odjevnim predmetima i u makeupu odlutamo u nešto tamnije i zagasitije tonove. U one dane kada ne moraš ići nigdje gdje treba nositi cijelo vrijeme masku na licu, možeš si napokon dati oduška i našminkati se kao da ideš van, iako zapravo samo ideš s frendicom na kavu u lokalni kafić. Kod odabira boje ruža za usne možeš se voditi ovosezonskim trendovima jer skroz su u jesenskom stilu i dat će ono nešto cijelom izgledu. Ovo je 5 boja ruževa koji su trenutno najveći hit.

1.Narančasto-nude nijansa

Nositi neke tamne ili jarke boje nije nešto s čime će se svatko osjećati ugodno, a za takve je ovo idealan trend. Neće biti toliko ludo, ali će opet biti malo drugačije nego inače. Nude nijanse koje imaju pomalo narančasti ton su popularnije nego ikad. S obzirom da se ne radi o nekoj ludoj boji, mogu biti i izbor za svaki dan.

2.Crvenkasto-smeđe nijanse

Ovo je tip boje kakve vežemo za jesen, a nećeš pogriješiti niti ako takvu boju odabereš kao boju ruža koju ćeš nositi ovih dana. Umjesto da budeš još samo jedna cura koja će precrtati usne i staviti običnu nude nijansu, budi ona koja će odskakati od svih i nositi neku ovako zagasitu boju. Izađi iz zone komfora i samo isprobaj prvo ovako nešto za po doma. Na prvu će ti se činiti kao malo previše, ali kada se navikneš, shvatit ćeš da uopće nije toliko ludo.

3.Crvena

Crveni ruž je klasik s razlogom. Uvijek je dobro vrijeme i pravi trenutak za nositi ga. Smanji makeup na očima i ostatku lica i neka naglasak bude na tvojim usnama. Ovo je boja koja svim dobro stoji, samo trebaš pronaći pravu nijansu. Nekima će bolje stajati jarka crvena, a drugima nešto tamnija. Uz nošenje neke ovako intenzivne boje preporučuje se da prije nanošenja ruža, iscrtaš usne olovkom kako bi izgledalo preciznije.

4.Ljubičasta

Bilo da ideš na dejt ili u šetnju s frendicom, ljubičasta nijansa ruža je uvijek dobro rješenje. Ne mora jesen donijeti sa sobom samo tamne i smeđe boje, ti budi ona osoba koja će širiti šarenilo i u ovim tmurnim i jednoličnim danima. Ljubičaste nijanse ruževa su također one koje su za malo hrabrije, ali šminka je tu da se s njom igramo pa zašto ne isprobati i nešto ovakvo.

5.Čokoladna boja

I zadnja na listi nijansi ruževa koje se nose ove sezone je prava smeđa čokoladna boja. Tamna, jesenska, malo luda i drugačija, ali i skroz wow. Isfurati ovakvu boju nije najjednostavnije, ali sigurno nećeš požaliti. Ići će odlično uz sve jesenske kombinacije i učiniti da izgledaš više moderno i instagramerski.

Foto: Instagram/ Shutterstock.com - Vera Dimov

M.T.

Pogledajte još:

Mali trikovi u šminkanju uz pomoć kojih će ti zubi izgledati bjelji nego što stvarno jesu

Najveći makeup trendovi koji će se nositi ove jeseni – kombinacija klasika i neobičnosti

Traju od jutra do sutra: Ovo su najdugotrajniji ruževi koje ništa neće razmuljati ili skinuti

šminka boje ruževa jesen makeup ruževi jesenski trendovi

Još vijesti