Slika nije pronađena

Ova ekskluzivna kolekcija obuhvaća nekoliko različitih modela ruksaka, manjih torbica za preko ramena i torbica za oko struka.

U dućane pristižu nove kolekcije za proljeće i ljeto 2019., a Deichamann će izgleda biti top destinacija za kupovinu novih torbica i ruksaka za svaki dan. U dućane im je došla kolekcija koja će osvojiti fanove Kylie i Kendall Jenner, ali i sve one koji su u potrazi za novom trendi torbicom.

U ovoj će se kolekciji nalaziti nekoliko različitih modela torbica i ruksaka, a bit će na izbor i boje – od običnih crnih do jarko ružičaste. Za svakoga ponešto.


Naravno da kolekcija prati trenutne modne trendove, pa se tako mogu pronaći metalik manje i veće torbice – od ruksaka do trenutno popularnih torbica za oko struka. Tu su i nešto elegantnije torbice za preko ramena savršene za svaki outfit.


Jarke boje poput plave ili ružičaste neće moći proći nezapaženo kada ih prošetaš gradom.

Svaka od torbica ima na vidljivom prednjem dijelu naznačeno o čijem se brendu radi 'Kendall + Kylie', a dio njih ima imena sestara ispisana i po naramenicama. Ako ti taj detalj ne smeta i želiš da svi znaju koliki si ljubitelj ovih influencerica, možeš ih već sada pronaći u Deichmann prodavaonicama.
Cijene torbica se kreću od 99 i 119 kn za manje torbice preko ramena, 149 kn su torbice za oko struka, a ruksaci će varirati od 199 kn, 229 kn do 299 kn.

Sve torbice i njihove cijene možeš pogledati na službenoj Deichmann stranici ili direktno u prodavaonicama.

Foto: Deichmann.com/ Instagram

M.T.

Pogledajte još:

Ako Kendall Jenner kaže da je nešto IN – onda je to tako! Evo kakav se uzorak nosi na noktima

Kylie Jenner proglašena je najmlađom *samostvorenom* milijarderkom – je li stvarno zaslužila tu titulu?

Ruksaci su za školu – ili ne? Provjerili smo kakve torbe nosite u srednju [FOTO]

trend Deichmann torbica novo ruksak Kylie Jenner Kendall Jenner

Još vijesti