Slika nije pronađena

Puloveri i majice s kragnicama, što većima i uočljivijima, to bolje. To je ono što se ove jeseni nosi. Ovo je jedan od onih trendova koji sigurno neće biti za svakoga.

Super stvar s trendovima je da možeš uzeti one koji ti se sviđaju i ukomponirati ih u svoj stil i svoj ormar, a one koji ti se ne sviđaju, jednostavno ignorirati. Jedan od velikih modnih hitova ove jeseni bit će puloveri i majice s kragnama. Što veće, predimenzionirane, uočljivije, luđe, drugačije – to bolje. Jedna dobra strana ovog trenda je da ukoliko ti se sviđa, ne moraš stvarno ići kupiti nove odjevne komade, već možeš ukombinirati omiljeni zimski pulover i staviti ispod njega košulju s kul kragnom.

Ovakvi su puloveri odličan način za običnu svakodnevnu odjevnu kombinaciju učiniti malo više girly i ljupkom. Preppy chic stil se ove godine ponovno vratio u modu, a ovo je jedan od trendova koji to i potvrđuju.

Trend koji neće biti za svakoga, ali je nešto malo drugačije što može tvoje jesenske odjevne kombinacije podignuti i dati im dozu modernog i drugačijeg. Za one kojima su velike kragne ipak malo previše, mogu i običnu košulju staviti ispod pulovera i na taj način prilagoditi ovaj trend svom stilu.

Foto: Instagram/ Pexels

M.T.

Pogledajte još:

Bershka ima suradnju s Billie Eilish! Komadi u kolekciji su totalno Billie i nastali po njenom ukusu

Čizme koje će po popularnosti zasjeniti sve ostale: Ove se jeseni i zime najviše nosi OVAJ model

Modeli haljina koji će biti popularni ove jeseni – jer nije samo ljeto godišnje doba za njih

Moda velika kragna trend jesen pulover kragna jesenski trend

Još vijesti