Slika nije pronađena

S dolaskom nove sezone, dolaze i novi modni trendovi. Kakve god traperice odjenula ove jeseni, nećeš pogriješiti, ali ukoliko želiš biti IN, neke modele bi trebala izbjegavati, a neke ubaciti u prednji dio ormara jer će ti više trebati.

Najobičniji par traperica možeš iskombinirati s bilo čime i izgledati super, ali svake sezone dolaze novi modeli i novi stilovi traperica. Malo njih uspije toliko očarati ljubiteljice mode pa da ostanu moderne neko dulje razdoblje. Zato ne čudi da se s dolaskom jeseni,, mijenjaju i trendovi u svijetu traperica. Neki modeli u kojima si do sada provodila gotovo svaki dan više neće biti aktualni, a počet će se nositi neki novi. Tri trenda koja s dolaskom jeseni odlaze u zaborav su:

Traperice u bojama


Traperice pastelnih boja i sve one ostale u različitim duginim bojama ove se jeseni neće nositi. Svijet traperica se vraća osnovnim bojama kao što su plava, crna i bijela te eventualno sive. Kako dolaze hladniji dani, tako i ormari postaju ispunjeniji monotonim bojama, a ako želiš dodati malo boje u svoje jesenske kombinacije, traperice nisu odjevni komad uz koji ćeš to napraviti.

Jako poderane traperice


Traperice s rupama po cijelim nogavicama dosegnule su vrhunac svoje popularnosti ovog ljeta i tu im je kraj. Tu se ne ubrajaju traperice s jednostavnim prorezima samo na koljenima, one su se uspjele ugurati kao jedan od trendova koji će ostati zauvijek, već sve one koje imaju više rupa od samo proreza na koljenima, ove su jeseni veliki no-no.

Traperice s kraćim nogavicama


Popularni modeli s tričetvrt dužinom ostaju u ljetnim mjesecima, s dolaskom jeseni ponovno postaju hit traperice normalne dužine, one koje sežu do poda. Što i nije toliko loše, barem se nikome neće smrzavati gležnjevi.

A koji će modeli traperica zamijeniti ova 3 s dolaskom jeseni?

Traperice ravnog kraja


Ovaj je model traperica bio veliki hit 90-ih godina, a ove se jeseni vraća na velika vrata. Skinny traperice koje mnogima nisu drage napokon zamjenjuje model u kojem će ti krv u nogama moći normalno cirkulirati. Da će ovaj model biti trend potvrđuju modni urednici raznih časopisa i portala. Traperice ravnog kroja idu jednako dobro i na obične majice kratkih rukava i na košulje kada želiš biti malo više fensi.

Crne traperice


Traperice u duginim bojama odlaze, a posebno će biti moderne one crne boje. Možda se ne čine kao nešto posebno, ali ova boja odlično stoji svima, bez obzira na to koji oblik tijela imali.

Traperice niskog struka


Jedan od stilova traperica koji se vraća, a koji mnogima nije drag su traperice niskog struka. To ne znači da se one visokog struka neće više nositi, no niski struk pokušava ove jeseni napraviti comeback, hoće li mu uspjeti, vidjet ćemo. Ako u sastavu sadrže više elastina, i traperice niskog struka mogu biti udobnije i stajati super.

Foto: Unsplash/ Pexels/ Instagram

M.T.

Pogledajte još:

Možeš li imati zdravstvenih problema ako traperice ne pereš redovito? Saznaj u nastavku...

Jesi li kruška, pješčani sat ili plus size? Pronađi savršene traperice baš za svoj oblik tijela

[OMG] Ove traperice koštaju preko 2000 kuna?! Svi se zgražaju na najnoviji model luksuznog brenda

in Traperice modeli jesen out moderno

Još vijesti