Slika nije pronađena

Hlače koje nalikuju na pečene pileće batke i asimetrične trapke su naši favoriti među bizarnim modnim trendova kojima se predviđa ogromni uspjeh u 2019. godini, a vjerujemo da će postati i vaši kada vidite kako izgledaju.

1. Hlače koje nalikuju na pečene pileće batke ilitiga 'Women's Fried Chicken Leg Pants' su odličan odabir za najveće fanove piletine i malo koga će ostaviti ravnodušnim. Možete ih naručiti preko Amazona (ovdje) po cijeni od samo 7 dolara (oko 45 kuna). Dostupne su u svim veličinama od S do XL, a u opisu proizvoda piše da su to 'najšik hlače poput bataka koje su vrlo popularne na Facebooku i Instagramu'. Sigurno je da će, svi oni koji ih odjenu, skupiti hrpu lajkova, reakcija i komentara, ali baš da su chic ne znamo bismo li se složili...


2. Asimetrične hlače – dizajnerski dio Ksenia (i Anton) Schnaider se poigrao s modom 19. stoljeća i prilagodio tadašnje trendove 21. stoljeću. Asimetrične hlače su njihov izum za koji se već moguće predbilježiti – pretprodajna cijena iznosi 375 dolara, odnosno oko 2450 kuna. Nastale su kao kombinacija najprodavanijih modela – trapezica i 'mom jeans' visokog struka – i bit će predstavljene na pariškom tjednu mode.


Nas zanima biste li ih nosili...


Foto: Instagram/Screenshot/Shutterstock

M.Z.


Provjeri još...

CREEPY Novi celebrity modni trend koji je ipak 'too much' – slažete li se? ANKETA

Najbizarniji odjevni predmet ikad - predstavljamo tange traperice koje će navodno uskoro postati hit

Pojavio se creepy modni trend koji je izazvao buru na internetu i uživo

in chicken leg pants bizarno asimetrične hlače anketa hlače Modni trendovi 2019.

Još vijesti