Slika nije pronađena

Bershka je svečano najavila da im je izašla nova kolekcija odjeće, koja je nastala ni više ni manje nego u suradnji s Billie Eilish. Ova pjevačica ima toliko poseban i svoj stil, a sada će ga i fanovi moći lakše iskopirati. Jer tko ne želi cijeli dan nositi udobne trenirke i hoodice?

Ovo je jedna od onih kolekcija kakvu inače nećeš baš tako lako naći. Billie Eilish ima jako specifičan stil odijevanja – extra široka odjeća, udobne stvari, trenirke, hoodice, tamne boje u kombinaciji s jarkim bojama, neobični apstraktni motivi, a nekada i to sve u jednom. Sada ćeš se i ti moći odjenuti poput Billie jer nova kolekcija koja je stigla u Bershku ima sve. Komadi izgledaju kao da su izvađeni iz Billina ormara.

Ne čudi s obzirom da je kolekcija nastala u suradnji s popularnom pjevačicom. Osim odjeće, u kolekciji možeš pronaći i neke dodatke poput maskice za mobitel, čarapa, obične zimske kape, ali i ribarskog šeširića kakav Billie zna nositi. Neki komadi izgledaju totalno kao merch jer je na njima i naslikana pjevačica i piše njeno ime, dok drugi samo izgledaju kao Billina odjeća, bez ikakvih natpisa.

U kolekciji prevladavaju tamni komadi odjeće, sve izgleda malo apstraktno, ali to je ono što se tražilo. Sve izgleda odlično i kao stvoreno za fanove. Ono najbitnije, cijene, negdje su na sredini, niti ćeš se moći razbacati i kupiti sve, ali nije ni da nećeš moći uštedjeti za komad koji ti se najviše sviđa. Tako su donji dijelovi trenirke od 230 do 280 kn, a hoodice po 300 kn, dok su cijene majica s kratkim rukavima 150 kn. Sve izgleda vrlo toplo pa bi nešto više cijene mogle biti opravdane. Sve komade iz kolekcije i njihove cijene možeš pogledati na Bershkinoj službenoj stranici.

Foto: Instagram printscreen/ bershka.com

M.T.

Pogledajte još:

Čizme koje će po popularnosti zasjeniti sve ostale: Ove se jeseni i zime najviše nosi OVAJ model

Modeli haljina koji će biti popularni ove jeseni – jer nije samo ljeto godišnje doba za njih

Hlače koje će zamijeniti traperice ove jeseni – ovo je model koji će biti totalno IN

Moda bershka x billie eilish odjeća kolekcija stil novo Bershka billie eilish

Još vijesti