Slika nije pronađena

Poznati brend traper odjeće Levi's još je jednom surađivao s Googleom, a kao rezultat su kreirali ovu totalno neobičnu i tehnološki zanimljivu traper jaknu.

Nova Levi's Trucker Jacket je jakna drugačija od svih ostalih traper jakni. U nju je ugrađena tehnologija koja korisniku omogućava puno toga. Levi's je još jednom surađivao s Googleom i stvorio komad odjeće za ljubitelje tehnologije i mode. Sličan su koncept ovaj dvojac imali i 2017. godine, a sada su dizajn upgrejdali. Tehnologija iza jakne temelji se na Bluetoothu. U lijevom rukavu je mali klipić koji je zapravo touchpad putem kojeg se može kontrolirati playlista koju slušaš, ali i razne druge aplikacije.Mala tehnološka 'etiketa' na rukavu je toliko sitna da je na prvi pogled ne bi ni primijetili, zbog čega ne kvari estetski dizajn jakne. Onaj koji nosi jaknu ipak će moći osjetiti da je u rukavu nešto više od onoga što se vidi na prvi pogled, ali ništa što će može smetati dok se nosi jakna, a može se i normalno oprati bez da se tehnologija u njoj ošteti.


Sve se kontrolira putem ranije spomenutog touchpada koji se nalazi u lijevom rukavu. Postoji i Jacquard aplikacija u kojoj možeš odrediti koje druge aplikacije sa svog mobitela želiš spojiti s jaknom. Tako primjerice možeš kontrolirati svoju glazbenu playlistu, javljati se na pozive, slikati selfije, uključiti Google asistenta ili pregledati svoj kalendar.Postoji i značajka nazvana 'Always Together', koja je odlična za one koji imaju naviku gubiti mobitel. Ona šalje upozorenje ukoliko se odvojiš od svog mobitela dok nosiš jaknu. Tako primjerice možete biti sigurni da nećete mob ostaviti u kafiću ili kod frendice.


Jakna se može kupiti u muškom i ženskom modelu u različitim veličinama. Cijena nije puno drugačija od ostalih cijena Levi's jakni. Dok je ovakav običan model oko 198 dolara, ova tehnološka je 248 dolara (oko 1600 kn).


Foto: Levi's/ Freepik/ YouTube

M.T.

Pogledajte još:

Nakon Harry Potter Vansica, sada brend ima novu poslasticu - suradnju s 'The Nightmare Before Christmas'

Modni trendovi koji će vladati ove jeseni! Koje će se boje nositi, kakve torbe, koji uzorak?

Kako kombinirati omiljenu majicu i izgledati IN? Facebook razvija opciju koja će davati modne savjete

jakna bluetooth traper levis tehnologija google

Još vijesti