Slika nije pronađena

Nisu svi spremni na farbanje kose, zato je najbolje krenuti s pramenovima. Ovakvi pramenovi neće biti previše napadni jer će izvirivati od ispod ostatka tvoje kose.

Ponekad želimo veliku promjenu, ali opet u drugu ruku, bojimo se kako će to ispasti i ne želimo baš toliko veliku promjenu. Promijeniti boju kose u neku totalnu novu i drugačiju može biti pomalo strašno. Kako će roditelji reagirati? Hoćeš li imati problema u školi zbog toga? Zato je  ovaj trend u stavljanju pramenova, koji je sve veći hit u zadnje vrijeme, baš savršen. Imaš sve – neku novu, totalno ludu boju na kosi, ali nije da si drastično promijenila izgled. Radi se o 'izokrenutim' pramenovima. Umjesto da se pramenovi kako je to inače, stavljaju na vrhu kose, sada se stavljaju ispod gornjeg sloja kose. Tako su dijelom prekriveni, a dijelom i dalje vidljivi. A tu je i činjenica da je ovakve pramenove lakše održavati jer ne traže da toliko često ideš kod frizera.


Ako ideš raditi ovakve pramenove, najupečatljiviji će biti ako su u nekoj jarkoj boji. Koju ćeš boju odabrati, ovisi isključivo o tebi. Hoće li to biti neka boja kao što su ljubičasta ili ružičasta ili nešto manje upečatljivo – primjerice svjetlo smeđa, gotovo pa plava, na tamno smeđu kosu.


Super je i da ovaj trend možeš prilagoditi sebi i svojoj kosi na koji god način želiš i svejedno će izgledati super. Pogledaj samo neke od prijedloga koji ti mogu poslužiti kao inspiracija.
Foto: Instagram/ Shutterstock.com - YAKOBCHUK VIACHESLAV

M.T.

Pogledajte još:

Mnogima omiljeni brend šminke PONOVNO optužen za krađu – ukrali dizajn poznatom youtuberu?

Kakve će se jakne nositi ovog proljeća? Ova će tri modela biti najpopularniji – i svi su različitih stilova

Rajfovi su se vratili – donosimo ti 7 slatkih načina kako isfurati ovaj modni dodatak

Kosa izokrenuti pramenovi trend hit pramenovi

Još vijesti